B bar4nnk 80+ Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 02:18 #1 v2 pro'da %40 indirim olmasıyla beraber ikisi de aynı fiyata geliyor, hangisini tercih etmeliyim? oyunlarda ses kasmak benim için önemli, mikrofon kalitesinin hiçbir önemi yok.
v2 pro'da %40 indirim olmasıyla beraber ikisi de aynı fiyata geliyor, hangisini tercih etmeliyim? oyunlarda ses kasmak benim için önemli, mikrofon kalitesinin hiçbir önemi yok.
oldschoolcayyas 80+ Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 22 Reaksiyon skoru 4 Bugün, 02:20 #2 v2proda menteşe problemi oldugunu biliyorsun değil mi ?
B bar4nnk 80+ Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 03:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oldschoolcayyas yazmış: v2proda menteşe problemi oldugunu biliyorsun değil mi ? Devamı için tıklayın... evet vazgeçtim almaktan. rog pelta almayı düşünüyorum fakat beyazını bulamıyorum ya
oldschoolcayyas yazmış: v2proda menteşe problemi oldugunu biliyorsun değil mi ? Devamı için tıklayın... evet vazgeçtim almaktan. rog pelta almayı düşünüyorum fakat beyazını bulamıyorum ya