öneri üzerine blacksharkv2 aldım kötü kulaklık değil. Arayüzü pek kullanışlı değil. 7.1 özellik yok onun yerine thx diye bi özellik var ama pek sevmedim ben. Kulaklık ile güzel ses kasılıyor verdiğim para eder mi düşünülür ama kötü kulaklık değil. Son olarak kulaklık pedleri yazın çok terletiyor suan ki aklım olsa cloud 2 alırdım.Blackshark v2 mi Cloud 2 mi
Cloud 2 tabii ki blackshark terletiyor alacaksan en iyisini al şuan cloud 2 den iyisi bu fiyatlara yok bence şuan en iyisi her konudanBlackshark v2 mi Cloud 2 mi
900tl iken almadım çok pişmanımCloud 2 tabii ki blackshark terletiyor alacaksan en iyisini al şuan cloud 2 den iyisi bu fiyatlara yok bence şuan en iyisi her konudan
Haybır iks iks x tabii ki deBlackshark v2 mi Cloud 2 mi
taş gibi kulaklık ama 1 hafta önce 1350 liraya g pro x falan düştü daha iyileri bulunabiliyor demekki. bu arada blackshark terletmiyor pedleri güzel ama cloud 2 kadife pedleri daha kullanışlı o konuda bir şey diyememCloud 2 tabii ki blackshark terletiyor alacaksan en iyisini al şuan cloud 2 den iyisi bu fiyatlara yok bence şuan en iyisi her konudan
Ben 660 tl ye aldım amazondan indirime girmişti900tl iken almadım çok pişmanım
1400 liraya hayatta cloud 2 alınmaz. blackshark v2'de alınmaz iki kulaklıkta 1200 liradan bir kuruş fazlasını hak etmiyor900tl iken almadım çok pişmanım
Cloud 2 blackshark in çok önünde rahatlık ve kalite bakımından da bence alınırken en iyisi alınsintaş gibi kulaklık ama 1 hafta önce 1350 liraya g pro x falan düştü daha iyileri bulunabiliyor demekki. bu arada blackshark terletmiyor pedleri güzel ama cloud 2 kadife pedleri daha kullanışlı o konuda bir şey diyemem
ikiside 1400 liraya alınmaz arttırıp g pro x alırım ikisininde önünde bu arada çok önünde olduğunu nerden biliyorsun ikisinide kullandın mı ama cloud 2nin deri pedleri ona bir şey diyemiyorum ikiside pişman etmez tabii ki cloud 2 demek saçma ikiside tercih meselesiCloud 2 blackshark in çok önünde rahatlık ve kalite bakımından da bence alınırken en iyisi alınsin
Kullanmadan bile o kaliteyi görüyorsun zaten ör/padlerikiside 1400 liraya alınmaz arttırıp g pro x alırım ikisininde önünde bu arada çok önünde olduğunu nerden biliyorsun ikisinide kullandın mı ama cloud 2nin deri pedleri ona bir şey diyemiyorum ikiside pişman etmez tabii ki cloud 2 demek saçma ikiside tercih meselesi