Blackshark v2 v cloud 2

Kullanmadan bile o kaliteyi görüyorsun zaten ör/padler
IMG20220804155830.jpg

ikiside birbirinden güzel knk bu arada blacksharkın pedleri aşırı güzel ve rahat ama cloud 2'ninki daha rahat o konuda haklısın zaten. ses kalitesi olarak yerine göre değişir şimdiki aklım olsa hiçbirini almam g pro x alırdım pişmanım 300 daha koyup g pro x almak varken bunlar çok sade kalıyor

Ben 660 TL ye aldım amazondan indirime girmişti
Hocam dipses olabiliyor ve Mikrofonu iyi değil denmiş bazı forumlarda şu an kullanıyorsanız öyle bir şey var mı

Alıntıyı görüntüle
ikiside birbirinden güzel knk bu arada blacksharkın pedleri aşırı güzel ve rahat ama cloud 2'ninki daha rahat o konuda haklısın zaten. ses kalitesi olarak yerine göre değişir şimdiki aklım olsa hiçbirini almam g pro x alırdım pişmanım 300 daha koyup g pro x almak varken bunlar çok sade kalıyor
Aynen kanka bende g pro x alırdım

Hocam dipses olabiliyor ve Mikrofonu iyi değil denmiş bazı forumlarda şu an kullanıyorsanız öyle bir şey var mı
Yo aktif olarak 4 aydır falan kullanıyorum 6 7 aydir bende sıfır aldım hiç bir dip ses sorunu yaşamadım

2500tl'ye kadar mikrofonu iyi olan tek kulaklık g pro x. valorant oynarken bana ses değiştirme programı mı kullanıyorsun diye soruyorlar ikisininde mikrofonunun iyi olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,219
Üyeler
197,159
Son üye
r1do
Geri