Karar verdiğinde babada yardımcı olur musun gerçekten günlerdir bak bak asla sonuca ulaşamıyorum
Ben blackshark v2 x modelinin bryaz versiyonunu hepsiburadadan yw-bc satıcısından almıştım, alalı aylar oluyor ama 1 yıl olmamıştır heralde. Zamanla kulaklıkta tek tük sorunlar çıkmaya başladı. İlk jak girişinde bir sorun olmuştu (bilgisayarım masaüstü ve kendi y ayırıcı kablosunu kullanıyordum, telefon için de onu çıkarıp tek girişli kullanıyordum.) bir ara telefonda kullanırken mesela şarkıda müzik normal ve net gelirken insan sesi boğuk ve çok az geliyordu bilgisayarda da thx spatial audio ile sağdan soldan gelen sesi test ederken sağdan ses gelmiyordu. O sorunu kabloyu y ayırıcı ya taktığımda sorun olmadan bilgisayar/telefondan kullanabildiğim şekilde denk gelince o şekilde bıraktım o zamandan beri hiç çıkarmıyorum o şekilde geçiştirdim. Bir de kulaklığın üst tarafında soldaki kısım kenardan çıktı diğer yerleri sağlam ama (resmi alt tarafa bırakıyorum)
Bir sorunu daha var az kalsın unutuyordum. Mikrofon kısmı zamanla tuymamaya başladı yani mikrofonu ağzıma doğru büktüğümde (ki ağzıma yaklaştırmadığımda sesi neredeyse hiç almıyor) mikrofonu tutmazsam aşağı doğru düşüyor eskiden büktüğümde sabit kalıyor ama neden böyle bilmiyorum. bu sorunları da razer desteğe yazdım biz ürünü alalım tamir ederiz veya yenisiyle değiştiririz dediler tamam dedik gönderme aşamasında Türkiye'ye kargo seçeneği sunmuyorlarmış yani Türkiye'den garantiye gönderemiyorum illa yurt dışına çıkarsam öyle ürünü alabiliriz diyorlar. Ben de en son hepsiburadadan satıcıya durumu bildirip o şekilde garantiye göndermeyi planlıyorum (satıcı yurt dışından ürünü getirmişti zaten) son planımı da kulaklığı sonuna kadar kullanıp öyle garantiye vermek o da işler ters giderse en kötü ucuza 2. El satarım yada elimde kalır yeni başka bir kulaklık alırım.
Ha bir de şu aralar kulaklıkta ses ayarlama yerini son seviyeye getirirken birçok paylama sesi geliyor nasıl anlatıyım tam tanımlayamadım ama galiba dip ses sorunu diyorlar ona. Sesi de "bana göre" çok çok fazla değil yani. Bu arada ürünü aldığımda kutusu da kendisi de sıfırdı kutu içeriği de tamdı ama ikinci el olma olasılığı var mı emin değilim.
Bunlar dışında kulaklık efsane diyebilirim tüm özellikleriyle. Beğenerek aldım ve şu an da mikrofon dışında sorunsuz kullanıyorum bahsettiğim sorunlar dışında fiyata göre mükemmel diyebilirim. Karşılaştığım sorunlar da sadece benim kulaklığımda heralde.