Kullanıyorum ve kendinizi kandırıyorsunuz.Kullanıyorum gayet yeterli hatta mikrofonu çoğu daha pahalı kulaklıktan iyi
Öyle, 3 arkadaş kullanıyoruz öyle.Çöp falan demişler şaka gibi![]()
ranked fps oyunları için çok yetersiz bir kulaklık olduğunu düşünyorum h7 nin aldım 1 saat kullanamadım ses kalitesi çok kötü iade ettim almadılar geri gönderdiler elimde kaldı satmaya çalışıyorumfuxı h7 aldım bunun yerıne suan memnunum
Kendimi falan kandırmıyorum niye alakam olmayan bi markanın ürününü savuniyim neyse onu söylüyorumKullanıyorum ve kendinizi kandırıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle, 3 arkadaş kullanıyoruz öyle.
Bizde kullanıyoruz neyse onu diyoruz, ya sizin beklentiniz düşük ya bizimki büyük.Kendimi falan kandırmıyorum niye alakam olmayan bi markanın ürününü savuniyim neyse onu söylüyorum
Pc de mi kullanıyorsunuz laptop damıBizde kullanıyoruz neyse onu diyoruz, ya sizin beklentiniz düşük ya bizimki büyük.
Neye göre çöp? Fiyat bandında alanlarında v2x i geçen kaç model var? Müzik dinleyen, film izleyen casual kullanıcı için mi çöp yoksa FPS odaklı, ses kasmaya çalışan kullanıcı için mi çöp? Şunları bile cevaplamadan çöp deyip geçmişiniz kardeşim insan açıklama yapar. Müzik, film odaklı bı kulaklik değil kesinilikle ama oyunlarda ses kasmak istiyorsan 7.1i de aktiflesitrdiginde bu bütçede tercih edilebilecek bı model. Mikrofonu sıradan bir kullanıcıyı gayet idare edebilecek seviyede. Uzun kullanımlarda hafif olduğundan ve kafaya değen kısmı iyi iş yaptığından çok rahatsız etmiyor. Her şeyi geçtim şu fiyatta çöp diye nitelendirdiğin bir ürünün konusunu niye sıcak fırsatlara açarsın?=DKullanıyorum ve kendinizi kandırıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle, 3 arkadaş kullanıyoruz öyle.
cok hardcore oynamıyorum pek bırsey farketmedım ben genel anlamdaranked fps oyunları için çok yetersiz bir kulaklık olduğunu düşünyorum h7 nin aldım 1 saat kullanamadım ses kalitesi çok kötü iade ettim almadılar geri gönderdiler elimde kaldı satmaya çalışıyorum
ilk gaming kulaklığınız mı hocam yoksa başka bir kulaklıktan mı geçtinizcok hardcore oynamıyorum pek bırsey farketmedım ben genel anlamda
Çöp falan demişler şaka gibi![]()
Yok olur mu razer bu her modeli kaliteli. Düzgün çalışmayan 7.1 sistemi. bim kulaklığıyla kapışacak düzeyde ses kasma vb varken gamepower havit alınır mıSunu alacağınıza havitin kablolu modellerine bakın h2002e pro felan alın