- Reaksiyon skoru
- 132
AI deodorant da görmedim dememÇok önemli --> Alıntıyı görüntüle . Böyle ürünler pek az, çoğu Blade'de. 3 adet alıyorum teşekkürler.
Aynı fiyata bir de şu model varmış:
BLADE Ai Deodorant, 150 Mililitre : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
BLADE Ai Deodorant, 150 Mililitre : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Harbi ha, herşeyde Ai olmaya başladı. (sözde)AI deodorant da görmedim demem
Bizi ele geçirmesin AI olanAI deodorant da görmedim demem
Fiyat çok iyi, alüminyum içermemesi ekstra iyi 6 tane aldım eyvallah saolasın.Akakçe verilerine göre son 6 ayın en dibinde
Blade Cool Fresh Deodorant 150 ml, %0 Aliminyum
3 adet alımda adet fiyatı 67 TL
Amazon'un açık ara en çok ara en çok satan erkek deodorantı geçen ay 1000+ satmış, yaz önü stoklamalık fiyat
Link
Alıntıyı görüntüle
8 tane(4 farklı koku) 378e aldım kral en dip değil gibi o 67Akakçe verilerine göre son 6 ayın en dibinde
Blade Cool Fresh Deodorant 150 ml, %0 Aliminyum
3 adet alımda adet fiyatı 67 TL
Amazon'un açık ara en çok ara en çok satan erkek deodorantı geçen ay 1000+ satmış, yaz önü stoklamalık fiyat
Link
Alıntıyı görüntüle
Akakçe verilerine göre yazdım zaten ki 8'li almak durumunda kalmışsınız.8 tane(4 farklı koku) 378e aldım kral en dip değil gibi o 67
Fiyat gayet iyi 2025 Kasım da en son tanesi 65 ten almıştım hepsiburada da Blade deodoranttan.Akakçe verilerine göre yazdım zaten ki 8'li almak durumunda kalmışsınız.
Ek olarak ne zaman aldınız? Malum enflasyonist bir ülkedeyiz yaŞu an en yakın 130-140a satılıyor 2026 Mart ayında gayet iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
Fiyat gayet iyi 2025 Kasım da en son tanesi 65 ten almıştım hepsiburada da Blade deodoranttan.
Kasım sonu/aralık başıAkakçe verilerine göre yazdım zaten ki 8'li almak durumunda kalmışsınız.
Ek olarak ne zaman aldınız? Malum enflasyonist bir ülkedeyiz yaŞu an en yakın 130-140a satılıyor 2026 Mart ayında gayet iyi fiyat.
Alıntıyı görüntüle
bu mesajından dolayı mı ceza aldı bu arkadaş e yuh4 ayda Türkiye'de afederseniz bok satılsa bokun dahi fiyatı min %20 yapmıştır.