Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Tamam abi , başa döndük bak :)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neyse ben kaçar. Buranın tadı kaçtı. Blitzwolf konusunda insanlar çok uygun fiyata aldığı klavyeden memnun kaldı ve memnuniyetini belli etti diye fan boy olarak ithaf ediliyor :D Herkese iyi günler.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Zaten almayacağım ama fiyatına göre efsane bir klavye. Bu switchleri hiç beğenmedim. Zaten böyle hazır almak hoşuma gitmiyor toplamak daha iyi tabi ama pahalıya kaçıyor. Gateron falan olsaydı alırdım aslında. Ben Akko Cream - JWICK Black tarzı switchler seviyorum.

zcosef

80+
Zaten almayacağım ama fiyatına göre efsane bir klavye. Bu switchleri hiç beğenmedim. Zaten böyle hazır almak hoşuma gitmiyor toplamak daha iyi tabi ama pahalıya kaçıyor. Gateron falan olsaydı alırdım aslında. Ben Akko Cream - JWICK Black tarzı switchler seviyorum.
Hemen kaç burdan switchleri beğenmezsen laf ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse ben kaçar. Buranın tadı kaçtı. Blitzwolf konusunda insanlar çok uygun fiyata aldığı klavyeden memnun kaldı ve memnuniyetini belli etti diye fan boy olarak ithaf ediliyor :D Herkese iyi günler.
Kanka switch değişimi yerine ss daha mantıklı diye öneren sizdiniz ben şimdi bunu söyleyince laf yiyorum. Kırdıysam kusura bakma brom emeğine sağlık teşekkürler.

Ayrıca direkt satış sayfasındaki bilgiyi söylüyorum üstte bana sen yanlış biliyorsun diyorlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Anıl
Açıkçası ben de pişmanım fazladan almadığım için. Bu kadar kaliteli olmasını beklemiyordum.

Allah isteyen herkese nasip eder umarım.
Switchlerini değiştiririm felan diyordum ama bayıldım beyaz switclere. Yazması çok zevkli. Outemu blue switclerle alakası bile yok. Etraftakileri rahatsız edecek bir ses değil.

2500 TL'ye kadar hala alınabilir tekrar stoklara girerse ya da Aliexpress üzerinden. Tavsiye ederim.
banggood üzerinden Gateron Pro Yellow 2.0 olanı versiyonu 1800 TL ye almıştım..

Dünyanın en iyi klavyesi bu ve plastic. Apex pro tkl de PLASTİK. Eski cm ck 721 vs dünyanın en iyi klavyesi değil. Her plastik aynı değildir. Metal olması demek de kaliteli demek değildir. Esneme yapması da her zaman olumsuz demek değildir.
TR ye göndermiyorlar sanırım. Yurtdışına giden arkadaş yada orada yaşayan akraba varsa getirtilebilir.

zcosef

80+
Bu arkadaş sürekli SS SS demişte ortada bir Custom Klavye var. SS'in Hot-Swappable klavyesi mi var?
Yok 2800e ss pro tkl var, switch değişimi yapınca bu klavye 2700e geliyordu ss daha mantıklı bence ama ucuzken daha mantıklıydı dedim olmaz dünyanın en iyisi bu klavyeymiş

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler

Şöyle blue olsun bizim olsun, haydi inşallah :D

Yok 2800e ss pro tkl var, switch değişimi yapınca bu klavye 2700e geliyordu ss daha mantıklı bence ama ucuzken daha mantıklıydı dedim olmaz dünyanın en iyisi bu klavyeymiş
Dünyanın en iyi klavyesi Wooting 60 HE ama TR'ye gelmesi baya zordu sanırım. Onun yerine Hunstman Mini ve SS 9 falan tercih edilebilir.

zcosef

80+

Şöyle blue olsun bizim olsun, haydi inşallah :D

Dünyanın en iyi klavyesi Wooting 60 HE ama TR'ye gelmesi baya zordu sanırım. Onun yerine Hunstman Mini ve SS 9 falan tercih edilebilir.
SS 9 Ve apex pro tkl nin ne gibi farkları var?
Hocam ciddi yazmıyorum mesajları dalga geçiyorum onlarla :D

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Eleştirecek bir şey göremiyorum switch tamamen kişisel zevk

Ekler

• IMG20230723173753.jpg
    IMG20230723173753.jpg
    2.3 MB · Hit: 70

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
bu klavyeyi alamayanların ürüne pok atmasıda garip geliyor

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Son düzenleme:

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Yellow için yok ama white ın clicky sesi blue yapısında. Yellow alabilseysim keşke.

Ben de öyle düşünüyorum da arkadaş stoğa girer diyince şaşırdım.

Ne zaman girer sizce hocam?
Bilmiyorum zaten ilk satın aldığımız zaman stok bitti tekrar stok gelmişti alanlar 1200 değil 1700 almıştı

Blue ile alakası yok. Bu clicky, blue olanlar Tactile. Yorumlarda belirttim çıt çıt çok güzel sesi var ve rahatsız edici değil. Yay sesi vs yok keycapslerin kalitesi de çok güzel.
Sadece ö,ç,ğ gibi tuş yok onların yerine noktalama yapmışlar onlar olsa dhaa iyi olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom