Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Blitzwolf BW-KB3 1862TL! 🔥

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Pardon üst kasası metaldi. Alt kasa metal. SS de komple metal.

Alt kasa plastik. Dediğim gibi plastik ya da metal olmasının bir önemi yok.
1690117428001.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga boşverin şu tartışmayı da macroda yardımcı olabilecek var mı
Ben kullanmıyorumn macro.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben pek beğenemedim niye bilemiyorum.

1690117533801.png

Şu tarz klavyeler daha çok hoşuma gidiyor.

zcosef

80+
Tamam biz yalancıyız bu başlık altında sana kullanıcı yorumu olarak yorumunu aktaran 6 kişi de yalan söylüyor , sen internette hiç görmediğin duymadığın kullanmadığın klavyenin 10 larca kaynağını baz al dostum

Bak hatta şu videoyu baz al Excalibur çok iyi moruq de ;)
Bro size yalancı demiyorum. Sende şu diğeri suriyeli gibi yapma ya :D. Olayı anlamaya çalışıyorum. Şuan en mantıklı seçenek switche gelen uptade ve kaynakların eskiliği. Klavyenin kendi satış linkinde bile benim dediğim var. Bir bakın isterseniz.
Laptop konusunda benle hiç tartışamazsınız bu arada oraya girmeyin :D

Screenshot_2023-07-23-16-06-22-698_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
ss pro tkl 23, 5200'e inmiş, bunu alamadık onu mu alsam

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Bro size yalancı demiyorum. Sende şu diğeri suriyeli gibi yapma ya :D. Olayı anlamaya çalışıyorum. Şuan en mantıklı seçenek switche gelen uptade ve kaynakların eskiliği. Klavyenin kendi satış linkinde bile benim dediğim var. Bir bakın isterseniz.

Alıntıyı görüntüle
Tamam abi

zcosef

80+
Bro direkt satın alınan sayfadan attım sana :D Paragraf yazıyor işte :D

seslere bakmak isteyenler için çok kısa bir video
Üstteki klavye ne.

ss pro tkl 23, 5200'e inmiş, bunu alamadık onu mu alsam
2023 te 2022ye göre değişen ne var. Burdakilere sorma kendi aldıkları ürün diye gereksiz savunuyorlar.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur

Üstteki klavye ne.

2023 te 2022ye göre değişen ne var. Burdakilere sorma kendi aldıkları ürün diye gereksiz savunuyorlar.
msi vigor low profile

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

Üstteki klavye ne.

''Laptop konusunda benle hiç tartışamazsınız bu arada oraya girmeyin'' demişsin ondan korkup tamam abi yazdım

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bu arkadaş sürekli SS SS demişte ortada bir Custom Klavye var. SS'in Hot-Swappable klavyesi mi var?

Alıntıyı görüntüle

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Bilgi olarak dedik bro, ki tamam onu görme diğerlerine ne diyeceksin? +olarak laptop konusunda bilgili olmam neden sana olumsuz etki yaptı anlamadım
Kaç cihaz denediğimi biliyor musun ? Kaç laptopa sahip olduğumu ? Şu an kaç laptop kullandığımı ? Karşındakinin ne söylediğinin senin için bir ehemmiyeti yok , sen ve senin bilgin var , bu bahsettiğimiz bilgi muhtemelen çoğunlukla teknik veri , gerçek dünya testleri ya da deneyim değil , 10 larca laptopa sahip olmama rağmen sahip olduklarım dışında 10 larca laptop incelememe ve denememe rağmen ben bu cümleyi kullanmadım, kullanmam Laptop konusunda benle hiç tartışamazsınız bu arada oraya girmeyin'

Hatta bir düzeltme ekleyeyim , TR de referans gösterilen ilk önce sövülen daha sonra haklısın diye özür dilenen KANALIMDA 2 adet LAPTOP İNCELEMEM VAR ama yine de öyle büyük konuşmam

zcosef

80+
Kaç cihaz denediğimi biliyor musun ? Kaç laptopa sahip olduğumu ? Şu an kaç laptop kullandığımı ? Karşındakinin ne söylediğinin senin için bir ehemmiyeti yok , sen ve senin bilgin var , bu bahsettiğimiz bilgi muhtemelen çoğunlukla teknik veri , gerçek dünya testleri ya da deneyim değil , 10 larca laptopa sahip olmama rağmen sahip olduklarım dışında 10 larca laptop incelememe ve denememe rağmen ben bu cümleyi kullanmadım, kullanmam Laptop konusunda benle hiç tartışamazsınız bu arada oraya girmeyin'
Kullanmaya başlamalısın o zaman kanka, bende senin kadar olmasada neredeyse tüm laptop serilerini deneyimledim. Bir yerden sonra zaten öğrenilecek bir şey yok veriye bakarak anlıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,961
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom