eywallah kralBan affı adminlerin insafına kalmış discord-web sitesi üzerinden ban apeal ticketi açın.
ama ne zamn kral o önemliAcilir kanka cracked sunucuda hile korumasi en fazla uyari oluyo boyle
1 gün felan alir en fazla muhtemelen, hic olmazsa jartex network,pika network gibi sunucular da var girebilirsineywallah kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ne zamn kral o önemli
senin beynine giden damarlar tıkalımı adama vurmadan oyundan attı diyom ya. hemen ilgi çekmeye çalış a*hile yaptiysan katlanacaksin senin hilen yuzunden 10-20 kişinin zevki bozulamaz
eywallah knk sen Allahtan mehmet karısı gibi duyarcı değilsin1 gün felan alir en fazla muhtemelen, hic olmazsa jartex network,pika network gibi sunucular da var girebilirsin
nediyorsun azimi bozdurma burdasenin beynine giden damarlar tıkalımı adama vurmadan oyundan attı diyom ya. hemen ilgi çekmeye çalış a*
Mesaj otomatik birleştirildi:
eywallah knk sen Allahtan mehmet karısı gibi duyarcı değilsin
senin gibi ergenlerle cok ugraştim bu forumda hile kullanimi ve hile sorularini cevaplamiyoruz en azindan emegimle oyunu oynarim senin gibi hile açip birde foruma konu açip alcak yengeç tipli gibi ortada dolaşmiyorumsenin beynine giden damarlar tıkalımı adama vurmadan oyundan attı diyom ya. hemen ilgi çekmeye çalış a*
Hile yaptıysan, yakalandıysan katlanacaksın. Başka kaçarın yok kardeşim.
Böylece daha düzgün ve adam gibi oynamayı da öğrenirsin.
Ban atılmış. Hayırlı olsun...
İnşaallah kalkmaz iyi forumlar.arkadaşlar merak edip hile açtım tam adamlara vururken oyundan atıyodu 2. kez oyun girdiğimde ıyundan attı ve 24 saat ban yedin yazıyodu ama şimdi bu yazıyo ban kalkarmı
siz anlama ö*ürlüsünüz galiba 1 kere meraktan hile açtım yazıyo gel craftrise kim daha iyi oynuyo görelimHile yaptıysan, yakalandıysan katlanacaksın. Başka kaçarın yok kardeşim.
Böylece daha düzgün ve adam gibi oynamayı da öğrenirsin.
Ban atılmış. Hayırlı olsun
Bebelerle oynamıyorum ben. Git kenarına orada ağla koçum. Ve bir de soğuk su iç üstüne. İyi gelirsiz anlama ö*ürlüsünüz galiba 1 kere meraktan hile açtım yazıyo gel craftrise kim daha iyi oynuyo görelim