Blokeli BTC nedir, Güvenilirmidir?

Furkan²

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,745
Selamünaleyküm. Uygun fiyata ekran kartı satan birini buldum ama ödeme yöntemi olarak bunu istiyor, bu konuda hiçbir bilgim yok, dolandırıcı mıdır? Yoksa Güvenilir mi? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Bana belirttiği detayları aşağıya bırakıyorum.
  • Satın almak istediğiniz cihazın ödemesini, Blokeli BTC Cüzdanına ödeme yapıyorsunuz.
  • Ürününüz Adresinize kargo geldiğinde Paketinizi kontrol ediyorsunuz. Kargo teslim eden görevli ONAYLAYIP / ONAYLAMADIĞINIZI soruyor. "Onay veriyorum" dediğinizde Termin Cihazından ONAY veriyor ve İthalatçı Firmanın entegreli çalışan sistemi üzerinden Blokeli BTC cüzdanında bekleyen ödeme benim hesabıma transfer oluyor.
  • Üründen memnun kalmaz iseniz, ONAYLAMIYORUM diyerek Ürünü İADE etme hakkına sahipsiniz. Blokeli BTC Cüzdanında bekleyen bakiyeniz, tarafınıza geri İADE edilir.

Selamlar,btc ile içli dışlı biri olarak size şunu söyleyebilirim ki "blokeli btc cüzdanını" ilk defa burada görüyorum. Btc'yi bir adrese gönderdikten sonra blockchain üzerinde doğrulamaya alınır ve 3 adımı da geçtikten sonra karşı tarafın cüzdanında kullanılabilir duruma gelir. Bu gönderme işleminden sonra karşı tarafın size iade etmesi hariç bunun otomatik veya herhangi bir şekilde geri gelme şansı yoktur. Onaylamıyorum deyip iade kısmı da tırt gibi gözüküyor btc'de iade diye bir olay yok,ya kendi atar ya da atmaz. Benim görüşüm dolandırıcı,dikkatli ol.

Selamlar,btc ile içli dışlı biri olarak size şunu söyleyebilirim ki "blokeli btc cüzdanını" ilk defa burada görüyorum. Btc'yi bir adrese gönderdikten sonra blockchain üzerinde doğrulamaya alınır ve 3 adımı da geçtikten sonra karşı tarafın cüzdanında kullanılabilir duruma gelir. Bu gönderme işleminden sonra karşı tarafın size iade etmesi hariç bunun otomatik veya herhangi bir şekilde geri gelme şansı yoktur. Onaylamıyorum deyip iade kısmı da tırt gibi gözüküyor btc'de iade diye bir olay yok,ya kendi atar ya da atmaz. Benim görüşüm dolandırıcı,dikkatli ol.
Çok sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri