Bloody B120 alinir mi

Reaksiyon skoru
36
Sizce 160 tl fiyatina gore membran bir klavye ama performansi baya iyi diyolar sizce alinir mi ben rgb manyagi degilim isik fazla onemli degil performansi acisindan iyi midir?
Cok fazla mekanik klavye sevmiyorum basması falan zor gibi geliyo membran daha iyi gibi cs de bunny falan yaparım onun icin hizli kolay basim olması lazim almalimiyim baska öneriniz varmi

Güzel bence ama geldiği gibi kırmızı tuşları çöpe at.

Mekanik Red Switch kullandığın da mekaniğın basması ne kadar kolay olduğunu öğrenirsin :D b120 alınır. Oyun için mekanik her şekilde daha iyidir fakat bu bütçede mekanik zor.

Sizce 160 TL fiyatina gore membran bir klavye ama performansi baya iyi diyolar sizce alinir mi ben RGB manyagi degilim isik fazla onemli degil performansi acisindan iyi midir?
Cok fazla mekanik klavye sevmiyorum basması falan zor gibi geliyo membran daha iyi gibi cs de bunny falan yaparım onun icin hizli kolay basim olması lazim almalimiyim baska öneriniz varmi
Mekanik nasıl zor olsun kardeşim yaylı sisteme zor diyen insan değildir. Mekanik tercih meselesi değil para meselesi.

Geri