OnurGs1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 281
benden halen parayı cekmedı , sizden cekti mi?Benim var 2 hesabım bir şey olmuyor
benden halen parayı cekmedı , sizden cekti mi?Benim var 2 hesabım bir şey olmuyor
Sana özel olabilir o kod banada geçenlerde prime30 kodu vermiştiBen hiç sipariş geçmedim daha önce AMZN40 yazdım direk fiyat düştü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğer hesaptan deneyeyim bakalım siparişi vermeden önce direk fiyat düşüyor zaten diğer hesap kardeşimin hesabı oradan bakayım
Yok oldu kardeşimden deSana özel olabilir o kod banada geçenlerde prime30 kodu vermişti
Oldu bu arada kardeşimden denedim özellikle aynı banka kartıyla denedim yine hata verecek mi diyeEvet.

Başka hesaptan denedim hala aynı hatayı veriyor.dYok oldu kardeşimden de
Oldu bu arada kardeşimden denedim özellikle aynı banka kartıyla denedim yine hata verecek mi diye
Alıntıyı görüntüle
@Mert Özkaya
İndirim mi bitti acaba ?Başka hesaptan denedim hala aynı hatayı veriyor.d
TC girdin İsmi girdin. AMZN40 hepsini büyük harfle yazdın. Zaten geriye bir şey kalmıyor.Başka hesaptan denedim hala aynı hatayı veriyor.d
Bazı arkadaşlar 2. alışverişinde kullanabildiklerini söylüyorlardı. Arkadaş aynı bilgilerle 2. hesabı da kurup denediği için Amazon algoritmasına vs yakalanmış da olabilir. Biraz garip bir kod, kullanamayanlar var ilk alışverişi olsa da. Ben de kullandım geçenlerde. Bir de 10000 adetle sınırlı diye de duymuştum, belki de dediğin gibi indirim bitmiştirİndirim mi bitti acaba ?
TC girdin İsmi girdin. AMZN40 hepsini büyük harfle yazdın. Zaten geriye bir şey kalmıyor.
Yanına koyduğunuz ürünlerde geçerli olmayabilir mi ? 2 tane aynı ürünü dener misin ?@Ckribrahim hesap yeni hiçbir şekilde amazonda kullanılmadı fakat böyle hata veriyor kodda?
Alıntıyı görüntüle
Tek ürün oda kulaklıkYanına koyduğunuz ürünlerde geçerli olmayabilir mi ? 2 tane aynı ürünü dener misin ?
Ben 2 hesaptan denedim 2side oldu dostum. Sizde neden olmuyor bilmiyorumTek ürün oda kulaklık
Bu hesap akrabam ait ve hiçbir şekilde olmuyorBen 2 hesaptan denedim 2side oldu dostum. Sizde neden olmuyor bilmiyorum
TR ürünü almayı dene yurtdışı ürün olduğu için olmayabilir.Bu hesap akrabam ait ve hiçbir şekilde olmuyorhesap ilk defa açıldı