Yardım Blue switch basış daha kolay geldi?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Teknoloji mağazasında iki tane yan yana olan blue ve red switch klavye denedim. Blueya basmak daha kolay, red daha çok kuvvet istiyor gibi geldi. Normalde tam tersi deniyor diye biliyorum? Valorant oynuyorum blue sıkıntı çıkarır mı klavye pusat k3 pro

Aslında red daha kolay fakat ses tepkisini basıp çektikten sonra yukarıya çıkınca veriyor mavi bastığında veriyor o yüzden gecikme hisediyorsun ama aslında yok.

Aslında red daha kolay fakat ses tepkisini basıp çektikten sonra yukarıya çıkınca veriyor mavi bastığında veriyor o yüzden gecikme hisediyorsun ama aslında yok.
Sesi yok sayarsak blue bana hissedilir bir - yazar mı?

Yıllardır HP O fis klavyesi kullanıyorum ctrl tuşum basılı kalıyor basınca sonunda mekanik klavyem olacak :)
Mavi 1 aydan sonra kafa ütülüyor RED al bence ama bana farketmez diyorsan mavi seçebilirsin her türlü dahada rahatlarsın.

Teknoloji mağazasında iki tane yan yana olan blue ve red switch klavye denedim. Blueya basmak daha kolay, red daha çok kuvvet istiyor gibi geldi. Normalde tam tersi deniyor diye biliyorum? Valorant oynuyorum blue sıkıntı çıkarır mı klavye pusat k3 pro
Green Swich muazzam tavsiye ederim😎

Mavi 1 aydan sonra kafa ütülüyor RED al bence ama bana farketmez diyorsan mavi seçebilirsin her türlü dahada rahatlarsın.
Valla pusat k3 çok F/P geldi f/p seven blue switch e katlanır diyerekten sipariş vereceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Green Swich muazzam tavsiye ederim😎
400TL nin üstünü öde Razer alayım reis :D

Valla pusat k3 çok F/P geldi f/p seven blue switch e katlanır diyerekten sipariş vereceğim.

400TL nin üstünü öde Razer alayım reis :D
ben 350 tl aldım 2. el hemde nokta hatasız sende takip edersen düşüreilrsin bence

Peki "Sıfır" mıydı yoksa ikinci el miydi? sahibinden mi letgo mu?
HOCAM 350 TL BLACKWİDOW SIFIRI NEREDE BULUCAM TABİKİ 2. EL Dİ SAHİBİNDEN EN UCUZ İLANI ALMIŞTIM HEMDE KUSURLULARDAN DAHA UCUZA

HOCAM 350 TL BLACKWİDOW SIFIRI NEREDE BULUCAM TABİKİ 2. EL Dİ SAHİBİNDEN EN UCUZ İLANI ALMIŞTIM HEMDE KUSURLULARDAN DAHA UCUZA
Caps açık kalmış aasdasdad

Ben blue switch seviyorum ama tek dezavantaji bana göre geceleri çok oyun oynayamiyorum babamlarin odaya çok ses gidebiliyor

pusat kullanıyorum f/p klavye tek eksiği bilek desteğinin adi bir plastikten yapılmış olması ama diğer özellikleri için göz ardı edilebilir sesi kafa ütülemiyor bence

Geri