🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Başka siteden takip edilmiyor. Birkaç güne kargodan sms gelir.

Devam ediyor, tarayıcıdan girmeyin. Mobil uygulamayı indirip öyle gezinin
Bende keycaps arıyorum da hocam ya mevcut M1 V5-SP-Via nin keycapsler leş gibi ışığı neredeyse geçirmiyor zor görüyorum var mı acaba ışığı rahat geçiren güzel görselli keycapsler

Bende keycaps arıyorum da hocam ya mevcut M1 V5-SP-Via nin keycapsler leş gibi ışığı neredeyse geçirmiyor zor görüyorum var mı acaba ışığı rahat geçiren güzel görselli keycapsler
Hocam uygulamayı indirip bakmanız daha doğru olur çünkü çoğu üründe stok kalmadı.

Hocam uygulamayı indirip bakmanız daha doğru olur çünkü çoğu üründe stok kalmadı.
Fark ettim hocam da aradığımı bulamadım neyse yapcak bir şey yok kalmamış ürünler

Fark ettim hocam da aradığımı bulamadım neyse yapcak bir şey yok kalmamış ürünler
Hocam sitede Ugreen ürünlerinin de bir kısmı mevcut. Ben 45w adaptör ve 240w kablo aldım. Ayrıca diğer ürünlerde ucuz , şapka olsun cüzdan olsun gayet ucuz.

İnşallah bu yıl girecek gümrüğe 4 gündür havaalanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka siteden takip edilmiyor. Birkaç güne kargodan sms gelir.

Devam ediyor, tarayıcıdan girmeyin. Mobil uygulamayı indirip öyle gezinin
Hangi firmayla geliyor hocam. Bir de last mile numarasını bulamıyorum.

İnşallah bu yıl girecek gümrüğe 4 gündür havaalanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi firmayla geliyor hocam. Bir de last mile numarasını bulamıyorum.
Kargoist ve aras denk geldi bana. Last mile vs önemli değil, zaten gümrük vergisi önden ödeniyor.

az önce mesaj geldi teslim edilemedi diye fakat bana dağıtıma çıkarıldı diye bilgi verilmedi ve telefon ile aranmadım gidip alın diyorlar hangi şubede olduğunu nerden bileceğim?

az önce mesaj geldi teslim edilemedi diye fakat bana dağıtıma çıkarıldı diye bilgi verilmedi ve telefon ile aranmadım gidip alın diyorlar hangi şubede olduğunu nerden bileceğim?
O sheinin attığı mailler doğru değil kafasına göre attı bana da sonradan teslim oldu ürün dağıtımdaydı dağıtıma geç kalındı evde yoktunuz gibi bir mail geldi.

Benim ki bugün teslim edildi.
a123.webp

Geri