🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

anladım ben buradan hiç alışveriş yapmadım da retro kamera var mı hocam gönderilen ya da nasıl anlarım gönderilip gönderilmediğini
Ödeme yaptırmayınca anlıyoruz. Son aşamaya kadar ilerlemek lazım

Hocam Kargoİstanbul'un whatsapp hattında kargo takip kısmı var orada takip numaran gözüküyorsa geçmiştir , sadece biraz geç işleme alıyorlar.
Mesaj geldi şimdi inşallah cumartesi dağıtıma çıkarmazlar yaylaya gidiyorum 2 günlüğüne telefon cekmicek

Bu indirim devam ediyor mu? Birde kaç günde elinize ulaştı. Aula f75 için keycaps bakıyordum

mousepad ihtiyacı olanlar değerlendirebilir, cm02. çakma artisan da var ama fotoğraflar kötü, onun dışında 90x40 standart deskpadler de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200-250 arasına denk geliyor.

Ekler

• Screenshot_20250817_193819_SHEIN.webp
    Screenshot_20250817_193819_SHEIN.webp
    161.9 KB · Hit: 80
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere temu artık önceden olduğu kadar hesaplı değil. Shein'den yaptığım ve çok uyguna gelen alışverişlerimden hareketle birkaç ürün indirimini sizinle paylaşıyorum. Her ürün için yeni hesap açıp, ilk siparişte tek ürün satın almalısınız yoksa fiyat fırlıyor.
Alıntıyı görüntüle
https://tr.shein.com/Cherry-Origina...Mekanik-Klavye-Tuş-Başlıkları-p-95979438.html
Ben kırmızı ve pembe olan setten birer tane aldım.

İkinci elde sık görmüş olabilirsiniz, sakura keycaps 360tlye denk geldi.

Son olarak klasik switchler de çok ucuz.

1 Switch 2 tl'ye geliyor. Yeni hesap açmayı unutmayın.
Benim siparişlerin hepsi kargoya verilmiş PAL ile, zaten gümrük vergisini önden alıyor temu gibi. Sorun çıkacağını sanmıyorum
Hala uyguna geliyor mu ve site bende açılmıyor nedense?

Geri