Blue switch klavye önerisi.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
1000 tl ye kadar klavye arıyorum şuan kullandığım saber rgb red switch sürekli bozulup duruyor artık çöpe sallama vakti geldi.
Hiç blue kullanmadım dün mağazada logitechin bir klavyesini denedim blue switch ve hissiyatı acayip güzel geldi bana click hissiyatı ama mağazada bile sesi çok çıkıyordu evde nasıl olur bilemiyorum.
çok fazla bilgisayar başında yazı yazan birisi değilim oyunlarıda gamepad ile oynuyorum ne yapmalıyım blue istiyorum ama kararsızım ::) önerilerinizi bekliyorum.

1000 TL ye kadar klavye arıyorum şuan kullandığım saber rgb red switch sürekli bozulup duruyor artık çöpe sallama vakti geldi.
Hiç blue kullanmadım dün mağazada logitechin bir klavyesini denedim blue switch ve hissiyatı acayip güzel geldi bana click hissiyatı ama mağazada bile sesi çok çıkıyordu evde nasıl olur bilemiyorum.
çok fazla bilgisayar başında yazı yazan birisi değilim oyunlarıda gamepad ile oynuyorum ne yapmalıyım blue istiyorum ama kararsızım ::) önerilerinizi bekliyorum.
Hocam blue switch biraz sıkıntı ses konusunda baya kafa utuluyor

1000 TL ye kadar klavye arıyorum şuan kullandığım saber rgb red switch sürekli bozulup duruyor artık çöpe sallama vakti geldi.
sesi çok fazla, hissiyatı müthiş, daha fazla gecikme süresi,çınlama sesi daha yüksek. ben olsam red switch tercih ederdim hatta indirimle 1000 tl ye cherry mx red switch bir klavye bulabilirsiniz normal red switchlere göre daha kaliteli ve daha düşük gecikmeye sahip.

sesi çok fazla, hissiyatı müthiş, daha fazla gecikme süresi,çınlama sesi daha yüksek. ben olsam red switch tercih ederdim hatta indirimle 1000 TL ye cherry mx red switch bir klavye bulabilirsiniz normal red switchlere göre daha kaliteli ve daha düşük gecikmeye sahip.
gecikme olayları pek önemli değil ne kadar fark edebilirki :) ama zaten az bilgisayar kullanıyorum kullandığım zamanda güzel his almak isterim ama sanırsam çat çat çat çok ses yapacak .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz bilirsiniz tabi blue s. Tadı bir başka 🤣
evet mağazada bile denedim hissiyatı çok iyi geldi red switch boşluğa basıyormuşum gibi.

daha bilindik marka arıyorum ve tam boy klavye mümkünse.

daha bilindik marka arıyorum ve tam boy klavye mümkünse.
Bahsettiğim markalar kaliteli markadır isterseniz buna bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,278
Üyeler
185,246
Son üye
mühendis006
Geri