red switch yazıyor orda neyse blue switchini buldum teşekkürlerGamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.191,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam çift click sıkıntısı var diyolar azcık baktımdablue switch yazarsan çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynısının blue switch ekleyerek yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.304,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka bende aynısı var şuan onla yazıyorum öyle bi sorun yokhocam çift click sıkıntısı var diyolar azcık baktımda
kaç aydır kullanıyonkanka bende aynısı var şuan onla yazıyorum öyle bi sorun yok
sistemimi yeni aldım 1.5 aydır kullanıyorum çokta memnunumkaç aydır kullanıyon
3 6 aydan sonra o sorun çıkıyormuşsistemimi yeni aldım 1.5 aydır kullanıyorum çokta memnunum