Blue switch mi red switch mi ? Neden ?

Reaksiyon skoru
1
Aslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?

Aslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?
Şahsen blue kullanıyorum o kadar rahatsız edici değil en azından ben alıştım.

Mavi çok ses çıkarıyor ve bir süre sonra başını ağrıtabiliyor, kırmızı veya kahverengi gibi sessiz switchlere yönelebilirsin.

Tamamen zevk meselesi mesela bende blue switch var ama sesi hiç rahatsız etmiyor. Eğer uzun kullanımda katlanamam derseniz red switch daha mantıklı olur.

Herkesin bildiği üzere ses farkı var,ama bir de özellik bakımından red switchde atlama noktası diye bir şey yok mavi switchde var.Bundan dolayı red switchi FPS oyuncuları kullanılırken mavi switch daha çok moba oyuncuları tarafından tercih ediliyor.Ben MOBA oyuncusuyum ve belli bir süre red switch kullandım,atlama noktası olmadığından dolayı hatalı basım yapma ihtimalini çok arttırıyor bu da MOBA oyunları ve oyuncuları için büyük bir sıkıntı.

Geri