Çevrimiçi Üye
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Aslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?
Şahsen blue kullanıyorum o kadar rahatsız edici değil en azından ben alıştım.Aslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?
Bende bir ara blue kullandım sesinden dolayı sattım bana göre çok fazla ses çıkarıyordu sonra membran klavye'ye geçtimAslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?
Herkesin bildiği üzere ses farkı var,ama bir de özellik bakımından red switchde atlama noktası diye bir şey yok mavi switchde var.Bundan dolayı red switchi FPS oyuncuları kullanılırken mavi switch daha çok moba oyuncuları tarafından tercih ediliyor.Ben MOBA oyuncusuyum ve belli bir süre red switch kullandım,atlama noktası olmadığından dolayı hatalı basım yapma ihtimalini çok arttırıyor bu da MOBA oyunları ve oyuncuları için büyük bir sıkıntı.Aslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?
red iyidir hemde hafiften sesi de varAslında biraz ses gelsin istiyorum ama blue switch sesi çok fazla çok rahatsız eder diyor çevremdekiler. Ne önerirsiniz ?