Neler Yeni

Blue switch mi Red switch mi ?

talhabora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha Bora Kılıç
Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence red alın blue gereksiz sesli. İlk başta hevesle kullanırsınız fakat sonradan sizi bıktırabilir. Benzerini yaşayan sonradan red switch klavyeye geçen bir çok tanıdığım var.

Floureon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç Akıncı
Blue switch alırsan geceleri zor kullanırsın geceleri baya sesli olur ama red switch ona nazaran daha sessiz red switchi almanı öneririm ama sesli severim diyorsan blue

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Gece yan odadaki biri bile duyabilir o blue swtich 'in sesini red switch önerimdir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Odanda tek kalıyorsan ve blue switch in sesini istiyorsan blue ama odada senle birlikte kalan veya evdekilerin uykusu hassassa red switch mesela ben blue switch aldım abimle kalıyorum gece her tuşa basarken tedirgin oluyorum :D

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İstanbul Arnavutköy Merkez Mahallesi Dal Sokak
İsim
Ahmet
Sizce blue switch mi red switch mi, çoğu blue switch kullananlar bi süre sonra basma sesi çok rahatsız ediyor diyo sizce hangisini almak daha mantıklı ben blue switch almak istiyorum ama gece oyun oynarken rahatsız eder mi?
Şuan Blue Switch Kullanıyorum Sesi Beni Cezbediyor Fakat Evdeki Halk Azıma **** O Yüzden Dikkatli Seçmeni Öneririm Hayatın Söz Konusu :D

Top Bottom