BlueForce Markası İyimi?

Reaksiyon skoru
0
Çok acilen Özellikle Anti-Ghosting olan, geceleri rahatsız etmeyecek bir klavye arıyorum. BlueForce Aura modelinin fiyatı gayet uygun geldi, ama markayı hayatımda ilk defa duydum. Marka hakkında bilgisi olan yazabilirmi? Eğer marka düzgün/güvenilir değil ise Redragon UCAL K673 modelini muhtemelen alacağım.

Hayır rastgele bir fason üretim herhangi bir incelemesi olmadığı gibi. Trendyol'da en ucuza klavye satıp adı tanınınca da 3 liralık ürünü 10 liraya satmaya çalışan akıllı esnaf.

Klavyeye de baktım Aula F87 PRO tasarımını almışlar. Bütçe ₺200 civarı artıyorsa Aula olanı alın.

Hatta adamlar Aula'nın logosunu bile yürütmüşler.

Redragon, Aula, Havit gibi markalar direkt Çinli kendi fabrikalarında üretiyorlar. Blueforce, Rampage, Gamepower veya Trendyol'da çok satanların çoğu fason üretim. Çinli fabrikaya ürettiriyorlar. Doğal olarak markalar kendi ürettikleri ürüne, başkalarına ürettiğinden daha çok özeniyor.

Hayır rastgele bir fason üretim herhangi bir incelemesi olmadığı gibi. Trendyol'da en ucuza klavye satıp adı tanınınca da 3 liralık ürünü 10 liraya satmaya çalışan akıllı esnaf.

Klavyeye de baktım Aula F87 PRO tasarımını almışlar. Bütçe ₺200 civarı artıyorsa Aula olanı alın.

Hatta adamlar Aula'nın logosunu bile yürütmüşler.

Redragon, Aula, Havit gibi markalar direkt Çinli kendi fabrikalarında üretiyorlar. Blueforce, Rampage, Gamepower veya Trendyol'da çok satanların çoğu fason üretim. Çinli fabrikaya ürettiriyorlar. Doğal olarak markalar kendi ürettikleri ürüne, başkalarına ürettiğinden daha çok özeniyor.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Bütçe 3-3.5k'lara kadar çıkıyor açıkcası, bu konularda bilginiz var gibi sizce 3.5k bütçe ile hâla Aula veya Redragon mu almalıyım? SteelSeries APEX 3 TKL alıcaktım ama membrane switchlerde gecikme olduğunu okudum ve direk vazgeçtim.

Milli klavyemiz Aula F75 de alabilirsin.

Veya Aula'nın %75 manyetik klavyelerini. Gerçi sıkışık olduğundan konforlu olmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranlı olsun diyorsan şu da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri