Bluestacks 4 çok kasıyor ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,236
Emulatörü daha yeni yükledim ama çok kasıyor bilgisayarım oldukça iyi önceden sistemi çok düşük olan bir laptopta oynuyordum sıfır kasma vardı ama şu anda yeni toplama bilgisayarıma yükledim çok kasıyor ne yapmam lazım ? Donanım hızlandırması gibi bir şey var o ne işe yarıyor ?

Emulatörü daha yeni yükledim ama çok kasıyor bilgisayarım oldukça iyi önceden sistemi çok düşük olan bir laptopta oynuyordum sıfır kasma vardı ama şu anda yeni toplama bilgisayarıma yükledim çok kasıyor ne yapmam lazım ? Donanım hızlandırması gibi bir şey var o ne işe yarıyor ?
donanım hızlandırma kasmasını geçiriyor diye biliyorum biostan açman lazım.

Donanım sanallaştırmayı aç bios üzerinden.

Youtube' dan bakarsan bulursun.

donanım hızlandırma kasmasını geçiriyor diye biliyorum biostan açman lazım.

Peki açıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ne işe yarıyor peki ? Açsam herhangi bir bilgisayara zararı olur mu ? Ya da diğer oyunları oynarken sıkıntı yaratır mı ?

Peki açıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ne işe yarıyor peki ? Açsam herhangi bir bilgisayara zararı olur mu ? Ya da diğer oyunları oynarken sıkıntı yaratır mı ?
sıkıntı yaratmaz işlemcin nedir ?

Donanım sanallaştırmayı açarsan muhtemelen düzelir.

hayır ben i5 4440 ile açmıştım yanlış hatırlamıyorsam zarardan çok yararı var.
Bu ayarı açmak oyunlarda FPS artışı mı sağlıyor ? (Aldığım FPS lerden memnunun merak ettiğim için soruyorum)

Bu ayarı açmak oyunlarda FPS artışı mı sağlıyor ? (Aldığım FPS lerden memnunun merak ettiğim için soruyorum)
sanal makine vb bluestacks gibi araçlarda etkisi oluyor diye biliyorum aynı durum normal oyunlarda geçerli mi bilmiyorum.

Bluestacks sanal bilgisayar gibi düşün.

Donanım sanallaştırma da işlemcini sanalda kullanmaya olanak sağlıyor, böylelikle işlemcin bluestacks açtığında sanal bir işlemci gibi davranıp yüksek hız sunuyor.

Normal şartlarda kullandığında da normal işlemci gibi görevini yapıyor.

Herhangi bir zararı yok, sanal platformlar kullanıyorsan onları hızlı kullanmanı sağlar.

Geri