gecikme kesin olacakmı yani bluetoothla bağlamak mantıklı değilmiBilgisayarında bluetooth olsa da aynı gecikmeyi yaşican
saglam bir usb 3.1 3.0 portuna baglayıp bt 5.1 5.2 adaptor alırsanız en fazla gecikme 1-2 ms olurgecikme kesin olacakmı yani bluetoothla bağlamak mantıklı değilmi
kulaklık 5.1 destekliyor öyle bir aygıt alırsam sıkıntı olmazmıBt sürümüyle alakalı 5.0 ve üstünde pek yaşamazsın. Ürünlerin kalitesi de fark edebilir tabi.
anakartımda var mı bilmiyorum hocam nasıl anlayabilirimsaglam bir usb 3.1 3.0 portuna baglayıp bt 5.1 5.2 adaptor alırsanız en fazla gecikme 1-2 ms olur
anlamadımYükseltme
Anakartında en yüksek performans alabileceğin usb portu 3.1 gen2 olan. Eğer kulaklığın type-c girişli ise gen2 portuna type-c dönüştürücü alman en doğrusu olur.kulaklık 5.1 destekliyor öyle bir aygıt alırsam sıkıntı olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartımda var mı bilmiyorum hocam nasıl anlayabilirim
PRIME B450M-K amd soket kartım
anladım hocam sizce gecikme olurmu yaniAnakartında en yüksek performans alabileceğin usb portu 3.1 gen2 olan. Eğer kulaklığın type-c girişli ise gen2 portuna type-c dönüştürücü alman en doğrusu olur.
Alıntıyı görüntüle
Ki kulaklığında type-c var wireless olarak kullanman için bluethootu gerektiren ne anlamadım, o dönüştürücü dururken ugreen dacron gibi şeylerle Kaira pro gibi bir kulaklığı kullanmak aptallık olacaktır kendi görüşümce.
Alıntıyı görüntüle
İhtiyacın olan böyle bir ürün, fakat gecikme muhabbetleri var. doğru ürünü almana forum yardımcı olacaktır.
ne aldığına bağlı açıkladım ya o kadaranladım hocam sizce gecikme olurmu yani
ps 5 için olan versiyounda 2.4ghz için bir cihaz çıkıyor ama benim aldığımda yok o cihaz için sanırsam fotoğrafını gösterdiğiniz ürünne aldığına bağlı açıkladım ya o kadar