Bluetooth Hoparlör'ü Pc hoparlör'ü olarak kullanabilir miyim

Kolestrol

80+
Reaksiyon skoru
132
Herkese iyi forumlar ,
Bluetooth Bir hoparlör Alsam bu hoparlörü bilgisayara kablo ile bağlayıp Pc hoparlör'ü olarak kullanabilir miyim , Kullanabiliyorsam eğer sizce mantıklı mı yapayım mı böyle bir şey yoksa direkt pc hoparlör'ü mü alayım

AUX girişi varsa kabloyla bağlayıp kullanabilirsiniz. Kendim bu şekilde kullanıyor olsam da bence çok mantıklı değil. PC'de güzel bir çift hoparlör ya da 2+1 ses sistemi daha iyi olur.

AUX girişi varsa kabloyla bağlayıp kullanabilirsiniz. Kendim bu şekilde kullanıyor olsam da bence çok mantıklı değil. PC'de güzel bir çift hoparlör ya da 2+1 ses sistemi daha iyi olur.
Hmm Hocam şey olarak düşündüm bütçem 200 TL max ve bu bütçede 1+1 hoparlör olarak 6 watt'lık hoparlör bulunuyor Ama Bluetooth hoparlör tercih edersem 10 watt ile 20 watt'a kadar çıkıyor bu değer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm Hocam şey olarak düşündüm bütçem 200 TL max ve bu bütçede 1+1 hoparlör olarak 6 watt'lık hoparlör bulunuyor Ama Bluetooth hoparlör tercih edersem 10 watt ile 20 watt'a kadar çıkıyor bu değer
Bende basit mantık olarak Bluetooth hoparlör alırsam sesi daha kuvvetli çıkar diye düşündüm yanlış mı ettim acaba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende basit mantık olarak Bluetooth hoparlör alırsam sesi daha kuvvetli çıkar diye düşündüm yanlış mı ettim acaba
Mifa A10 kullanıyorum 1,5 senedir baya memnunum. Ses düzeyi falan çok yüksek basslar tizler iyi

Pcde kullanıyorum usb dongle ile tatmin ediyor Bluetooth hoparlür olarak.

Logitech Z120 tercih edebilirsin. Watt değerine fazla takılmaya gerek yok.

Şarj olayı nasıl oluyor hocam pc'ye takınca bitmiyor mu şarjı yoksa aynı zamanda şarj da mı oluyor
Telefon gibi şarj ediyorsun micro usb ile, 2200 mAh lityum pil var.

Ama pcye takılı tutarsan şarjı bitmez işin bitince kapatırsın oda olur.

A evet görmüştüm hocam Logitech markasını severim fakat sizce En yüksek sese aldığınızda tatmin edici derece çok çıkar mı acaba sesi
%70'den yukarıda kullanmayın. Ömrü kısalır.

Doğru diyorsun da hocam Arada yüksek sesli dinlemek istesek sesi çok çıkarmı anlamında söyledim
25 m² odaya çok rahat yeter. Ben Z313 50 Watt kullanıyorum sesi %25'ten fazla açamıyorum. 3 kat aşağıya ses gidiyormuş. :)

Olsun Hocam yinede güzel bir his arada bir en yüksek seste kısa süreli muzik dinlemek keyif veriyor insana
Komşun bunu beğendi keldke.
Bendede eski tv hoparleri var iki tane 18w tı sanırım. İnce ve temiz hoparlörler. Nası olacağını bilsem kendim yapıcam biraz zor gibi görünüyor. Masa altına saklıcam dışarda gözükmesini sevmiyorum varsa böyle bir hoparlör hazırda tavsiye alınır model olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,711
Üyeler
185,790
Son üye
reis3535
Geri