Quervain 80+ Bronze Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 987 Reaksiyon skoru 352 6 Haziran 2024 #1 Merhaba kulak içi kulaklık alacağım airpods görüyorum çevremde çoğunlukla fiyatları biraz pahalı ama hiç kullanmadım sizce o paraya değer mi yoksa f/p daha iyi önerileriniz var mı?
Merhaba kulak içi kulaklık alacağım airpods görüyorum çevremde çoğunlukla fiyatları biraz pahalı ama hiç kullanmadım sizce o paraya değer mi yoksa f/p daha iyi önerileriniz var mı?
D draqla 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 743 Reaksiyon skoru 233 7 Haziran 2024 #2 Her cihazın son model değilse airpods önermiyorum. Daha fp kulaklıklara yönelebilirsin. Oppo enco buds 2 ve anker r50i var bende ikisinden de memnunum üzmez yani. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 6 Haziran 2024 Tabi bu kulaklıklardan 5-10k bandındaki kulaklıkların performansını bekleme.
Her cihazın son model değilse airpods önermiyorum. Daha fp kulaklıklara yönelebilirsin. Oppo enco buds 2 ve anker r50i var bende ikisinden de memnunum üzmez yani. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 6 Haziran 2024 Tabi bu kulaklıklardan 5-10k bandındaki kulaklıkların performansını bekleme.