Huawei Matepad 11.5 aldım yeni tablettte kulaklık girişi olmadığı için araştırıyorum FP kaliteli bir kulaklık hafif olucak ucu silikon olucak şekilde belirli bir bütçem yok çok abartmadan alacağımbütçe? kulak içi mi kulaküstü mü? pc de mi telefonda mı kullanılacak?
oyunda oynayacaksanız oyun modu olan bir kulaklık alın. enes özen kanalını öneririm baya iyi f/p kulaklıklar inceliyor.Huawei Matepad 11.5 aldım yeni tablettte kulaklık girişi olmadığı için araştırıyorum FP kaliteli bir kulaklık hafif olucak ucu silikon olucak şekilde belirli bir bütçem yok çok abartmadan alacağım
He o zaman Anker R50İ öneririm.genellikle Dizi film müzik dinleme vs o tarz şeylerde kullanmayı planlıyorum ama almışken gecikme yaşamayacağım mikrofonu ses kalitesi güzel olan bi kulaklık almak istiyorum
Rahatlık açısından kablosuz daha iyi olur diye düşünüyorum onun dışında kablolu olarak Loghitech g333 modelide var aklımda ama Bluetooth istiyorum özellikleOyun oynayacaksanız kablolu alın bence. Kalite bir İEM kulaklık iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He o zaman Anker R50İ öneririm.
Anker markası nasıl daha önce hiç duymamıştımOyun oynayacaksanız kablolu alın bence. Kalite bir İEM kulaklık iyi olur.
He o zaman Anker R50İ öneririm.
anker markası gayet iyi 2 adet hoparlörü 1 adet kulaklığını kullanıyorum.Rahatlık açısından kablosuz daha iyi olur diye düşünüyorum onun dışında kablolu olarak Loghitech g333 modelide var aklımda ama Bluetooth istiyorum özellikle
Anker markası nasıl daha önce hiç duymamıştım
Anker mükemmel bir firmadır. Sadece bu kadarını söyleyebilirimRahatlık açısından kablosuz daha iyi olur diye düşünüyorum onun dışında kablolu olarak Loghitech g333 modelide var aklımda ama Bluetooth istiyorum özellikle
Anker markası nasıl daha önce hiç duymamıştım
çok teşekkür ederim yarına kadar iyice araştırıp karar verip alacağımAnker mükemmel bir firmadır. Sadece bu kadarını söyleyebilirim