1- Slikonsuz model arıyorum yukarıda da net şekilde belirttim
Kablolu almanı öneririm. Hem sağlık açısından zararı yok hemde tak çıkar.Merhaba
Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Slikonsuz model olacak.
BÜTÇEM: 750TL (ÜSTÜNE 1 TL BİLE ÇIKAMAM!)
Bu bütçede slikonsuz en iyi kulak içi kulaklık nedir yardımcı olur musunuz?
Hocam kablosuz kulaklık önerisi istiyorum teşekkürler.Kablolu almanı öneririm. Hem sağlık açısından zararı yok hemde tak çıkar.
Bende bunu seçmiştim, teşekkürler.O bütçede en iyisi bu
QCY AilyPods T20 TWS Bluetooth Kulaklık - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
QCY AilyPods T20 TWS Bluetooth Kulaklık - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Hocam silikonsuz isteme sebebiniz ne ki genel olarak silikonsuz kulaklıklar dışarı çok ses yayar özellikle bu bütçede daha çok yayabilir bence silikonlu bakın ben soundpeats t3 pro kullanıyorum mükemmel bir şey sesi yükseltince konserdeymişim gibi oluyorHocam kablosuz kulaklık önerisi istiyorum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende bunu seçmiştim, teşekkürler.
Başka önerisi olanlar varsa da paylaşırlarsa sevinirim.
Kardeşim azcık garip bir insan çünkü, kullanamıyor. Ona alıyorumHocam silikonsuz isteme sebebiniz ne ki genel olarak silikonsuz kulaklıklar dışarı çok ses yayar özellikle bu bütçede daha çok yayabilir bence silikonlu bakın ben soundpeats t3 pro kullanıyorum mükemmel bir şey sesi yükseltince konserdeymişim gibi oluyor
Hocam redmi buds 4 lite, anker soundcore k20i, redmi buds 6 active bunlara bakabilirsiniz redmi buds 6 active iyi sanırım silikonsuz kulaklık kullanmakta garip ben kulağımdan düşer diye çok korkarım kardeşinizi silikonlar acıtıyordur belkiKardeşim azcık garip bir insan çünkü, kullanamıyor. Ona alıyorum
Ben şahsen silikonlu kullanıyorum çok da memnunum.
Hem kulaktan düşüyor, hem acıtıyor ve rahatsız ediyor, hem de dış sesleri daha az kapatıyor.Hocam redmi buds 4 lite, anker soundcore k20i, redmi buds 6 active bunlara bakabilirsiniz redmi buds 6 active iyi sanırım silikonsuz kulaklık kullanmakta garip ben kulağımdan düşer diye çok korkarım kardeşinizi silikonlar acıtıyordur belki