Neler Yeni

Öneri Bluetooth kulaklık tavsiyesi

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
arkadaşlar 300 TL'ye 15 gün önce hepsiburada indirimi sayesinde jbl t500bt aldım bende mi airdots tws 2 vardı fakat işte çalışırken yere düştü biraz sorun yaşamaya başladım jbl t500bt aldım fakat bu hafta kulaklıkta cızırtı + ses gidip gelmesi (büyük ihtimal bağlantı kopup geliyor) problemleri yaşıyorum. Telefonda mı problem var diye düşündüm fakat mi airdots tws 2 kullanıp denedim böyle bir sorun yoktu. İade talebi oluşturdum yarın jbl'i iade edicem.Bana 300 TL'ye bluetooth kulaklık önerir misiniz bu fiyattan aşağısı olursa süper olur yukarı çıkamam maalesef . Benim aklımda xiaomi mi true wireless earphones 2 var ama kulağımda fazla durduğunda ağrıtır diye almak da istemiyorum kulak üstü de almak istemiyorum pek bir süreden sonra terletiyor.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
arkadaşlar 300 TL'ye 15 gün önce hepsiburada indirimi sayesinde jbl t500bt aldım bende mi airdots tws 2 vardı fakat işte çalışırken yere düştü biraz sorun yaşamaya başladım jbl t500bt aldım fakat bu hafta kulaklıkta cızırtı + ses gidip gelmesi (büyük ihtimal bağlantı kopup geliyor) problemleri yaşıyorum. Telefonda mı problem var diye düşündüm fakat mi airdots tws 2 kullanıp denedim böyle bir sorun yoktu. İade talebi oluşturdum yarın jbl'i iade edicem.Bana 300 TL'ye bluetooth kulaklık önerir misiniz bu fiyattan aşağısı olursa süper olur yukarı çıkamam maalesef . Benim aklımda xiaomi mi true wireless earphones 2 var ama kulağımda fazla durduğunda ağrıtır diye almak da istemiyorum kulak üstü de almak istemiyorum pek bir süreden sonra terletiyor.
konuyla alakasız ama ilk kulaklığından memnun muydun almaya düşünüyorum da bende haylou gt1 pro ile arasında kaldım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ben basic 2sini kullanıyorum öyle bi sorunla karşılaşmadım daha açıkcası ama bağlantı hatası felan oluyor ara sıra bi tık sorunlu kulaklık ama iyi kulaklık bana göre ama daha iyileride vardır kesinlikle benim ilk bluetooth kulaklığım 🤭 ondan çokta bilgim yok yinede iyi kulaklık basic 2
he bu arada earphones 2 basic 2 yani karışıklık olmasın :D

Top Bottom