Neler Yeni

Bluetooth Kulaklıklar Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam silikonsuzda kulaktan düşme gibi durumlarr olabiliyormu yani bazen ani hareketler etmek zorunda kalıyorum sıkta olmasa ediyom düşüpte bozulmasın yani
Silikonluya göre daha fazla olabiliyor o risk hocam.
Bir silikonlu bir silikonsuz model önereyim ben size, incelemelerini izleyip son kararı verirsiniz:

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Şöyle sorayım öyleyse, silikonlu kulaklık kullanabiliyor musunuz yoksa silikonsuz mu istiyorsunuz?
İş yerinizde ve dışarı ortamlarda gürültüyü azaltsın müziğe odaklanayım derseniz silikonlu daha iyi oluyor.
Silikonsuzlar ise genelde daha konforlu ve sizi dış dünyadan koparmıyor, belki sanayi şartlarında etrafınızın farkında olmak istersiniz.

Silikonlu örnek:

Alıntıyı görüntüle

Silikonsuz örnek:

Alıntıyı görüntüle
Şey hocam bide yarı dünyadan kopuk yarı dünyadan kopmamıs gibi bi secenegim var mı

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
ANC'li olup şeffaf modu olan ürünlerde bu dediğiniz oluyor ama pahalılar hocam, 900 TL'den başlıyor. Samsung Buds 2 modeline bakabilirsiniz oralara çıkarsanız.
hocam benim açtığım konuyada bakar mısınız aklımda sorular var

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Şey hocam heralde unutmusunuz isteklerimi 1 linkte su geçirmezlik sertifikası yok isteklerümi sıraliyim tekrardan
1)su toz vs geçirmez en onemlisi
2)ses seviyesi yüksek ve ses yükseldikçe kalitesi düşmesin en azından en az kalite düşün e secelim onemli
3)miç de kaliteli olabiliyorsa olsun çünkü arama yaparken sesli ortam oldugu için arkadaki sesler en az a inebiliyorsa insin kısaca miç de kalite olabiliyorsa olsun onemli
3)kullanım amaçlarım müzik ve arama yapmak
4)bide boyle dokunuyon müzik duruyo filan varya oda olabiliyorsa olsun cok hosuma gidiyor o ozellik
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim açtığım konuyada bakar mısınız aklımda sorular var
Kardasum bi bklede bende bekliyorum massallah forum oyle canliki actıgım konu walla 1 dk bile durmuyodu ben bekledim sende bekle hocam

Yada kısaca

500 TL ve biraz üzerinde bir bütçeyle; konforlu, su, toz vb. şeyleri geçirmeyen, mikrofon ve ses kalitesi yüksek bir bluetooth kulaklık istiyor

Şey hocam heralde unutmusunuz isteklerimi 1 linkte su geçirmezlik sertifikası yok isteklerümi sıraliyim tekrardan
2)ses seviyesi yüksek ve ses yükseldikçe kalitesi düşmesin en azından en az kalite düşün e secelim onemli
3)miç de kaliteli olabiliyorsa olsun çünkü arama yaparken sesli ortam oldugu için arkadaki sesler en az a inebiliyorsa insin kısaca miç de kalite olabiliyorsa olsun onemli
4)bide boyle dokunuyon müzik duruyo filan varya oda olabiliyorsa olsun cok hosuma gidiyor o ozellik

Kardasum bi bklede bende bekliyorum massallah forum oyle canliki actıgım konu walla 1 dk bile durmuyodu ben bekledim sende bekle hocam

Yada kısaca

500 TL ve biraz üzerinde bir bütçeyle; konforlu, su, toz vb. şeyleri geçirmeyen, mikrofon ve ses kalitesi yüksek bir bluetooth kulaklık istiyor
ANC'li olup şeffaf modu olan ürünlerde bu dediğiniz oluyor ama pahalılar hocam, 900 TL'den başlıyor. Samsung Buds 2 modeline bakabilirsiniz oralara çıkarsanız.
Hocam sonuc bulabildinizmi yoksa aramıyı bıraktınızmı

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Yada kısaca

Hocam sonuc bulabildinizmi yoksa aramıyı bıraktınızmı
Oppo Enco Buds W12 o kriterlerin çoğunu karşılıyor hocam. Tamamını karşılayan bu bütçede zor. Mikrofon kalitesi olarak çok gürültülü ortamlarda memnun etmez mesela ama geri kalanlarda başarılıdır.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Oppo Enco Buds W12 o kriterlerin çoğunu karşılıyor hocam. Tamamını karşılayan bu bütçede zor. Mikrofon kalitesi olarak çok gürültülü ortamlarda memnun etmez mesela ama geri kalanlarda başarılıdır.
Oppo Enco Buds W12 bu kulaklı attıgınız link aynıda heralde çünkü ikiside atnı gozukuyo

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Oppo Enco Buds W12 bu kulaklı attıgınız link aynıda heralde çünkü ikiside atnı gozukuyo
Evet bunun bir de W11'i vardı, o önceki seri. Attığım link W12'dir, direkt Enco Buds diye de geçer model numarası ayrıntılandırmışlar kendi sitelerinde o açıdan yazdım.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Link olan karsılıyormu

Evet bunun bir de W11'i vardı, o önceki seri. Attığım link W12'dir, direkt Enco Buds diye de geçer model numarası ayrıntılandırmışlar kendi sitelerinde o açıdan yazdım.
Yani ikiside ayni diyorsun o zman ben şipariş vercem bide dokunmatigi falan var mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Link olan karsılıyormu
Linteki ürün önerdiğim ürün evet, su geçirmezlik sertifikası var dokunmatik kontrol var kullanım süresi uzun her yönüyle güzel bir kulaklık.
Sadece mikrofonundan çok yüksek beklentiniz olmasın, bir otobüste gürültülü bir caddede konuşma yaparken karşıdaki kişi bazen anlamayabilir. Zaten onu çok pahalı AirPods'lar bile tam başaramadı henüz.

Evet dostum, bu incelemeyi izlersen hiçbir soru işaretin kalmaz, bu adam güvenilirdir artısını eksisini söyler:

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
1)ne ozellikler vardi ve hangi özelligin alti alınmaz
2)kullanma amacların müzik ve arama yapmak
3)almayı düşünüyom bütçe:500tl azda olsa üstüne çıkabilirsiniz
4)sanayide calısıyom toz su geçirmez olmalı ses seviyesi yüksek ve kaliteli olmalı ve mic ide kaliteli olmalı arama yaparken bide bilmem bunda konfor varmıdır konfor varsa konforlisi olsun :)
İşte sanayi ortamına gore uyumlu olsun
5)telefon sony Xperia xa dır başka bilgi isterseniz yanıtlamaya basıp bana yazmanız yeterlidir

Şimdiden teşekkürler

Bi yazan eden yok yaw :(

OPPO Enco Buds kullandım dip ses sorunu var anker r100 kullandım kopmalar oluyor bunlar kronik sorunlu maalesef iade etmek zorunda kaldım​

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Linteki ürün önerdiğim ürün evet, su geçirmezlik sertifikası var dokunmatik kontrol var kullanım süresi uzun her yönüyle güzel bir kulaklık.
Sadece mikrofonundan çok yüksek beklentiniz olmasın, bir otobüste gürültülü bir caddede konuşma yaparken karşıdaki kişi bazen anlamayabilir. Zaten onu çok pahalı AirPods'lar bile tam başaramadı henüz.

Evet dostum, bu incelemeyi izlersen hiçbir soru işaretin kalmaz, bu adam güvenilirdir artısını eksisini söyler:
Eyw cok teşekkürler senide biraz bos tutuysam kusara bakma %100 emin olmak için yaptımda tekrardan tşk

Top Bottom