IOS Bluetooth’tan virüs bulaşır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Dışarı çıkarken bluetooth’u açık unutmuşum. Bluetoothtan bağlanarak virüs bulaşır mı?

Ne yazık ki Bluetooth bağlantısı aktif olan Android, iOS, Mac OSX ve Windows işletim sistemlerini kullanan cihazlar bu tehlikeye maruz kalabiliyorlar. Bluetooth en fazla kurulumu yapılan ve kullanılan bağlantı protokolü olduğu için bu tehlike vektörünün sonuçları oldukça büyük boyutlara ulaşabilir.

bulaşsa ne olcak sanki önemli bir şahsiyetsin ne tür gizli bilgi var telinde. merak etme zor bulaşır yanında hacker olacakta o kadar insan varken seni bulacak ve hackliyecekte

bulaşır elbette tuşlu telefon zamanlarında bluetooth sayesinde karşıdaki kişinin telefon numarası bile bulunuyordu şimdi de oluyordur diye tahmin ediyorum.

bulaşır elbette tuşlu telefon zamanlarında bluetooth sayesinde karşıdaki kişinin telefon numarası bile bulunuyordu şimdi de oluyordur diye tahmin ediyorum.
Peki gizli bir şekilde erişebilir mi? Çünkü erişme ile ilgili bir mesaj gelmedi.

bulaşsa ne olcak sanki önemli bir şahsiyetsin ne tür gizli bilgi var telinde. merak etme zor bulaşır yanında hacker olacakta o kadar insan varken seni bulacak ve hackliyecekte
Virüs yemesi için illa önemli biri mi olması gerekiyor? Her türlü insan var dışarıda. En çok da dikkat çekmeyecek, sıradan ve virüs yese de anlamayacak kişilere bulaşıyorlar zaten. Herhangi biri "aha beleş av buldum" diyebilir mesela.

Geri