Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Dışarı çıkarken bluetooth’u açık unutmuşum. Bluetoothtan bağlanarak virüs bulaşır mı?
çok mantıklıymış nerden öğrendin bu kadar bilgiyi söyle ben bakmayayımbulaşsa ne olcak sanki önemli bir şahsiyetsin ne tür gizli bilgi var telinde. merak etme zor bulaşır yanında hacker olacakta o kadar insan varken seni bulacak ve hackliyecekte
Sorun sadece hacklenmek değil.bulaşsa ne olcak sanki önemli bir şahsiyetsin ne tür gizli bilgi var telinde. merak etme zor bulaşır yanında hacker olacakta o kadar insan varken seni bulacak ve hackliyecekte
Peki gizli bir şekilde erişebilir mi? Çünkü erişme ile ilgili bir mesaj gelmedi.bulaşır elbette tuşlu telefon zamanlarında bluetooth sayesinde karşıdaki kişinin telefon numarası bile bulunuyordu şimdi de oluyordur diye tahmin ediyorum.
Virüs yemesi için illa önemli biri mi olması gerekiyor? Her türlü insan var dışarıda. En çok da dikkat çekmeyecek, sıradan ve virüs yese de anlamayacak kişilere bulaşıyorlar zaten. Herhangi biri "aha beleş av buldum" diyebilir mesela.bulaşsa ne olcak sanki önemli bir şahsiyetsin ne tür gizli bilgi var telinde. merak etme zor bulaşır yanında hacker olacakta o kadar insan varken seni bulacak ve hackliyecekte