Bluetooth'u Açınca İnternet Yavaşlıyor

LionMAX

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba,
Acer laptobum bulunmakta problemim bluetooth kulaklığımı bağladığımda wi-fi ile bağlandığım internetin hızı yavaşlıyor.
Laptop ile ilgili mi ya da kulaklıkla mı ilgili bilmiyorum yoksa normal mıdır ?

Aynı bant'ı kullandıkları için yavaşlama yapıyor olabilir.

İnternete Wi-Fi'dan bağlanmak yerine LAN kullanarak kabloyla bağlayabilirsin. Böylece Bluetooth bağlantısı da sağlıklı olur, internetin de.

Herhangi bir çözümü var mı çünkü yarı yarıya etkiliyor ve kablosuz olmasının amaçı kalmadı kablolu kullanıyorum.
laptopunun wifi kartında yükseltme yapa bilirsin garantisi devam ediyorsa garantiye durumu bildir parasını verince yaparlar

İnternete Wi-Fi'dan bağlanmak yerine LAN kullanarak kabloyla bağlayabilirsin. Böylece Bluetooth bağlantısı da sağlıklı olur, internetin de.
Modem odama çok uzak (evin diğer uçunda) o yüzden mümkün değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopunun wifi kartında yükseltme yapa bilirsin garantisi devam ediyorsa garantiye durumu bildir parasını verince yaparlar
Evet garantisi devam ediyor içindeki wi-fi kartının kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Model de bu :
Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter
802.11ac

Sinyalleri karışıyor çözümü Kabloyla bağlanman.

kullandığın modem 5ghz destekliyorsa çözüme kavuşursun , 2ghzde sabitse kablolu kullanım harici sıkıntı devam eder . tüm yoğunluk 2ghzdeyken birde kulaklığı bağlayınca frekanslar çakışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,619
Üyeler
190,069
Son üye
oguzkocaak
Geri