Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Vergi dahil kaç?
yanına farklı ürün eklemeniz gerekecek minimum sipariş tutarınız 670₺ ise. bazı hesaplarda 410₺. tek bu ürün 700₺ civarında olur sanırım vergiyle.Vergi dahil kaç?
Mikrofon F/P olarak güzel. 5 senedir kullandığım bir ürün. ses kartıyla ilgili bişey diyemem.Sesi nasıldır , Alınır mı?
ben ikisinide aldım. tercih sizin. hangisine ihtiyacınız varsa onu alın.Aula F75 mi bu mu aula 1 tane var
Ses kartından pek hayır beklemenizi önermem, dandik bir şeye benziyorBM800 ben aktif olarak kullanıyorum. F/P olarak güzel. Yanındaki ses kartı ile ilgili fikrim yok.
Aula al bence tr'de zaten ucuza bm800 temin edebilirsiniz, aula fiyatı değişti mi temin edemezsinizAula F75 mi bu mu aula 1 tane var
tek başına 675Vergi dahil kaç?
bakalım nasıl bişey gelecek. gelsin bi inceleme yapılır buna.Durduk yere aldık bakalım
Hocam şehir neresi, çünkü yani bu ses kartı yerine 2. el bir ses kartı çözülebilirdi sanki. Ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum o ayırbende çok merak ediyorum hocam. asıl amacım sadece ses kartı ve xlr kablo almaktı. böyle görünce dayanamadım bunu aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorum yok sonuçta bi risk bu. iade alırız ama bence sorun yaşamayız o konuda.
valla forum + temu çok fena bir yer anlamıyorum ki çinlilerin iade ürünlerini mi alıyoruz bu kadar nasıl ucuz gerçi kaliteyi görmedik amaDurduk yere aldık bakalım
aldınız mı hocam sizde? hayırlı olsunvalla forum + temu çok fena bir yer anlamıyorum ki çinlilerin iade ürünlerini mi alıyoruz bu kadar nasıl ucuz gerçi kaliteyi görmedik ama