BMW 320i alınır mı ?

C180 mi 320i mi hocam c180 daha sorumsuz diyor lar
fanatiklik yapmıyorum ama 320 nin sportifliği ve dinamiği daha iyi ve mercedes in c serisi iyi değil trim sesi gereksiz fazla bmw alırsanız 200 250k km den sonra satmalısınız tabi aracın motor koduna görede değişiyor bu durum piyasadaki çoğu 320i ler her köşede yanlamaya çalışılan araçlar temizini bulursanız aşırı derecede memnun edicektir ama haşatına denk gelirseniz her hafta mayın tarlasında gitmek gibi hissettirebilir bizdede eskiden 420d vardı 260k km olduğunda motor yağ yakmaya başlamıştı ortalamanın üzerinde zorlanmış araçtı yinede masrafları oluyordu tabi tercihiniz sürüş esnasında arada gaz açıcağım diyorsanız bmw daha mantıklı ben olsam yine aralarından bmw alırdım corolla lar genelde 120 hp yi geçmiyor ama neredeyse sorunsuzlar daha az konfor daha az agresifliğe dayanabilirim derseniz corolla da iyi bir tercih

63km cok iyi ama tramerin sebebini detaylı araştırın. Serviste yaptırdılarsa hepsinin detayı cıkar zaten.
Hocam S60 da bulduk tertemiz 50bin km de olan.
attığınız a5 de güzeldi
Toyota al. Performansı çokta iyi olmasada seni sanayilerde süründürmez.
Önemli olanda budur bence. BMW arabası olanlar genelde ACU beyin tamirhanelerinde günlerini geçiriyor.

Bizim sokakta var BMW garajı, sabahtan akşama beyin programını silip yazıyorlar arabaları anırtıyorlar az daha piston eriyip gidicek.
Nereye şikayet edeceğimizi bilmiyoruz sesten. Polise söylesek zaten Polisin parasını veriyorlar

S60’ın o segmentte yalıtımı zayıf, konforu iyi Gidişi vs güzel ama max 1 sene kullanır değişirsiniz. Yüksek yaşa hitap ediyor.

2.0 motoru avantaj ve sorunsuz. Donanım olarak genelde merco audi bmw den daha dolu oluyor tercih edilebilir ama zevk hissiyat almak istiyorsanız o konuda çok tatmin etmez.

Son düzenleme:
Hocam S60 da bulduk tertemiz 50bin km de olan.
s60 alın geçin
bmw alıncaksa 100.000 km üstü almam. Babamda eski bmw motor ustası almam diyo alıcaksam bmw sıfır alırım ama yanda 100-200k varsa harcamalık alınabilir bmw.
mercedes de reno motoru dışında alınır ama fiyatları çok abarttılar.
s60 üzmez ya da xc60 hiç sorunlu görmedim

Oy yapılan ülkelerde çoğu kişi kendi arabasını kendi tamir ediyor. O yüzden o oy sonuçları öyle. Arkadaşım ABD'de yaşıyor, BMW kullanıyor. Her ay bir tarafını tamir ediyor. Ama tabi siz yabancı kaynaklara inanın. 🤣🤣 umarım.arabayı alınca buraya ağlamaya gelmez arkadaşımız.

Oy yapılan ülkelerde çoğu kişi kendi arabasını kendi tamir ediyor. O yüzden o oy sonuçları öyle. Arkadaşım ABD'de yaşıyor, BMW kullanıyor. Her ay bir tarafını tamir ediyor. Ama tabi siz yabancı kaynaklara inanın. 🤣🤣 umarım.arabayı alınca buraya ağlamaya gelmez arkadaşımız.
Tamam kardeşim senin arkadaşın sorun yaşıyor markayı cöpleyelim hemen. Hayatım bu arabalarla geçiyor sen ve arkadaşının yaşadıkları çok daha değerli 🤣🤣.
B48 ne daha bilmiyon lak lak yapıyon

Tamam kardeşim senin arkadaşın sorun yaşıyor markayı cöpleyelim hemen. Hayatım bu arabalarla geçiyor sen ve arkadaşının yaşadıkları çok daha değerli 🤣🤣.

1- Senin kardeşin değilim.
2- Yabancı dil bilsen ve kaynak takip etsen dediğimi anlarsın.
3- Daha fazla uğraşmak istemiyorum seninle, iyi forumlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Haro
hocam siz ne kullaniyorsunuz memnun musunuz

Hocam araştırdım bugün. B48 motor stage 1 i çok saat kaldırıyor diyorlar yapamaya gerek varmı sizce

Hocam araştırdım bugün. B48 motor stage 1 i çok saat kaldırıyor diyorlar yapamaya gerek varmı sizce
Stage 1 atmadan kullanma derim direk at rahat rahat gazla tadını çıkar.
Aldığın arabanın da soğutma hortumu hanzesi vs değişmediyse direk değiş satana kadar rahat sorunsuz binersin.

Herkes saçma sapan yorumlar yapmış yok japon yok 1.4 a5 falan hiçbiri seni 320i kadar tatmin etmez ama o kilometrelerdeki g20 ler uzun süreli kullanımda masraf çıkarabilir ayrıca z hem sürüş dinamiği olarak hem konfor olarak benim tercihim g20 olurdu ama daha düşük kilometrelerdeki c180 coupe veya sedan,e250 coupelerde seçeneklerimde bulunurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,131
Üyeler
187,290
Son üye
onurcv05
Geri