Neler Yeni

Bodybuilding yapıyorum, sizce prlarım nasıl? (Yaş 16)

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Şu toxicliği şuan sende yapıyorsun keşke yapmasan :)
Yok hocam asıl ölçüleri zaten yazdım fakat arkadaş biraz fazla komiğime gidiyor, bu kadar toxiclik gördüğüm zaman dayanamıyorum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Şaka değil hocam, bir ara özelden nedenini yazarım, hem geliştirirler hem geliştirmezler, uzun bir konu.
Yok hocam asıl ölçüleri zaten yazdım fakat arkadaş biraz fazla komiğime gidiyor, bu kadar toxiclik gördüğüm zaman dayanamıyorum.
Toxiclik yapmadım yanlış anladın. Kiloların da iyi demiştim oysa ki.
Sözde 51 Cm kolu olan adam daha fotoğraf atamıyor, sizce ne kadar bilgili olabilir ki :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam daha bar yerine halter diyor...
Bar İngilizce bir kelime Türkçeyi tercih ediyorum.
ah be kanka daha doğru yaşını bile yazamıyosun buraya :(
Peki
Kendi ağzımdan konuşmuyorum, Savaş Cebeci'den zamanında pt aldım (normal de pt'si +18 yaş için), hatta salonuna gittim çoğu bilgiyi ondan öğrendim, bana değil de gözle görülen bir adamın bilgilerine yalan denilirse sadece gülerim.
Cevap vermek zorunda da değildim, ama vereyim dedim, devam edeceksiniz edin gülerek geçerim hiç umurumda değil.
51 CM kolum var diye paylaşmazsam 51 CM'likten çıkacağını ilk gün duydum :d
''Kıyamet günü diye bir şey yok hesap görmeyeceğiz.'' Diyenlerin hesap görecekleri gerçeğini değiştirmediği gibi.
Herkese bol şans.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Şaka değil hocam, bir ara özelden nedenini yazarım, hem geliştirirler hem geliştirmezler, uzun bir konu.

Toxiclik yapmadım yanlış anladın. Kiloların da iyi demiştim oysa ki.

Bar İngilizce bir kelime Türkçeyi tercih ediyorum.

Peki
Kendi ağzımdan konuşmuyorum, Savaş Cebeci'den zamanında pt aldım (normal de pt'si +18 yaş için), hatta salonuna gittim çoğu bilgiyi ondan öğrendim, bana değil de gözle görülen bir adamın bilgilerine yalan denilirse sadece gülerim.
Cevap vermek zorunda da değildim, ama vereyim dedim, devam edeceksiniz edin gülerek geçerim hiç umurumda değil.
51 CM kolum var diye paylaşmazsam 51 CM'likten çıkacağını ilk gün duydum :d
''Kıyamet günü diye bir şey yok hesap görmeyeceğiz.'' Diyenlerin hesap görecekleri gerçeğini değiştirmediği gibi.
Herkese bol şans.
kanka ne anlatıyon allah aşkına

Teğmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Orhan Arslan
Beyler inanırsınız veya inanmazsınız da herif doğru söylüyor zamanında ben de merak ederdim bench press neden her antremanımıza koyulmuyor da ara sıra yaptırıyorlar diye o zamanlar öğrenmiştim göğüsden çok gücü toplamak için deadlift de aynı şekil de 15-12 tekrar yapamayacağın kilolar ile çalışırsan büyük ihtimal belinde sıkıntı çıkar squat hakkında pek bir şey diyemiyorum bilgim yok arkadaş da bunu anlatmaya çalışmış üstü kapalı anlatıyor o yüzden anlamamışsınızdır.

Top Bottom