Neler Yeni

3. Ay 80kg bench press iyi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
proggresive overload antreman tekniği kullanabilirsin
son zamanlarda bilgisayara çok takılıyorum evdekiler gym e gitmem diye onermiyodu yalvariyodum ama dedikleri gibi oldu 2 haftadir gitmiyorum bilgisayardan kalkmiyorum acil bi motivasyon lazim
Kanka seni güçlendiren şey spor yaparken karbonhidrat ve protein odaklı beslenmen yumurta en az 5 tane ye günde ve ayda en az 3 kilo alman lazım ben bile kilom fazla olmasına rağmen 4 ayda 92 den 97 kiloya çıktım alamıyorsan bunun için gainer alabilirsin kalorisi yüksek çok hızlı kilo aldırıyor ayrıyetten antremanlarda ağırlığı 3-4. Aya kadar 1-2 haftada bir yükseltmelisin 12-16 tekrar yerine 8-10 tekrar yüksek ağırlık yapmayı dene.

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
son zamanlarda bilgisayara çok takılıyorum evdekiler gym e gitmem diye onermiyodu yalvariyodum ama dedikleri gibi oldu 2 haftadir gitmiyorum bilgisayardan kalkmiyorum acil bi motivasyon lazim
Hocam dedikleri gibi tasima suyla degirmen donmez motivasyon dedigin ilk 2 haftada biter gerisi size kalmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede tam 3 ay oldu suan bench 3x10 yapiyotum ben tam guc antremanı gibi degil suan zorlanmadan 70 kilo ile 3x 10 yapabiliyorum 5x5 e mi gecsem diye dusunmedim degil onerileriniz nedir

Top Bottom