Neler Yeni

Boğaziçi Üniversitesi Protestoları Hk.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bu konu siyaset yapmak veya bir kesime destek vermek amaçlı değildir. Lütfen saygı çerçevesinde kalarak , sayfalarca boş yapmayarak fikrinizi belirtin. Düzgünce bir olgunluk seviyesinde ve objektif bakış açılarıyla , gerekli münakaşalarımızı yapalım ve dostça yolumuza bakalım.
Farkında olmadan herhangi bir yanlış cümle kullandıysam affola , lütfen düzeltin.
IMG_j6f7sb.jpg

Bu fotoğrafa iyi bakın arkadaşlar. Bu fotoğraf , o çok övdükleri ve sözlerinin arkasına saklanıp sahte "kemalistçilik" oynayan kişilerin geçilmez sığınağı olan adamın , ATAMIN bize emanet ettiği ülkenin gençliğinin geldiği son durumdur. X partisi mensubu birisi üniversiteye kayyum atandı diye olayı büyüte büyüte LGBT savunma eylemine bile getirdiler. Terör örgütü destekçileri zaten bu tür durumlarda ortamdan hiç eksik olmaz , onları saymıyorum artık. Bu "kayyum protestosu" altında , LGBT ve terör destekçiliği ( LGBT bireyi olmak kötü değildir , ancak bunda "onur" duyulacak bir yan yok :) ) yapılıyor. Gezi olaylarını hatırlarsınız , sözde "ağaç koruma eylemi" idi. Ağaç koruma adı altında 1001 çeşit şeyin yancılığını ve savunuculuğunu yaptılar. Bunlar da yetmezmiş gibi , birde "kemalist solcular" ve "iktidar yalakası" denilen insanlar çıktı ortaya. Bu solcu kesim malum , gezi olaylarında olduğu gibi her halükârda yangına körükle gittiler. Diğer sağcı kesim ise bir yandan "normal öğrencilere" sallayıp iktidar destekleyici şeyler paylaştılar.
Twitter Türkiye çok kötü bir ortam. Eğer solcu , LGBT destekçisi veya herhangi bir olayda hemen oraya katılıp farklı şeyler yapan biri değilseniz kolayca linç edilirsiniz. Sen polise küfredip , "polis" olmuş bir adamın "milli değerleri" ile alay eder gibi terör destekçiliği yaparsan , içinden geçerler kardeşim. O kişiler sadece gözaltına alındığına şükretsin.
Birde dalga geçiyorlar "ee nolmuş 3-5 terör destekçisi çıktıysa bunlar her yerde var." diye. Komik olan taraf bunu diyenler ya sosyalist devrimci ya da 3.5 IQ LGBT destekçisi.
Ben çevremdeki olayları inceleyip görüşümü belirtebilen bir bireyim. Ben düşünebiliyorum , doğruyu yanlışı aklımca ayırt edebiliyorum. Eğer bunu bu objektif düşüncemle yapamasaydım , ya şuan twitter üzerinde #AsagiBakmayacağiz hashtagi ile tweet paylaşırdım , ya da soğan ekmek yerken o hashtag ile paylaşım yapanlara vatan haini derdim.
Screenshot_20210202-045453.jpg

Mustafa Kemal ATATÜRK'ten denk geldiğim nesilin "çürük tarafları" için utanarak özür diliyor , yukardaki fotoğraf ve bu söz ile sabahlıyorum :

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."
İyi forumlar.

Son düzenleme:

LahmatsuDcr

80+ Silver
Feministlik, LGBT gibi düşüncelere asla karşı değilim ama günümüzde bunlar halkı yönlendirmek ve doldurmak için kullanılıyor, sırf aykırı olacağım kafasıyla düşünen gençler de onların oyununa geliyor. YPG tarzı terör oluşumlarına da tamamen karşıyım, devletin el atması gerek.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Hiç bir şekilde desteklenecek bir eylem değil. Eyleme polis baskınında eylemcilerden pkk paçavraları çıkıyor, lgbt'li sözde öğrenciler katil polis sloganları atıyor. Kaçak Fetöculer Amerika'dan sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. hdp'li teröristler sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. DHKP-C terör örgütünün soytarısı olan canan k*ftancıoğlu'nun sözde öğrencilerle whatsapp gruplarından kurduğu plan ortaya çıktı. Bu olayın rektörle hiç bir alakası yok. Bunların tek dertleri Türkiye karışsın, Türkiye yıkılsın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu konu siyaset yapmak veya bir kesime destek vermek amaçlı değildir. Lütfen saygı çerçevesinde kalarak , sayfalarca boş yapmayarak fikrinizi belirtin. Düzgünce bir olgunluk seviyesinde ve objektif bakış açılarıyla , gerekli münakaşalarımızı yapalım ve dostça yolumuza bakalım.
Farkında olmadan herhangi bir yanlış cümle kullandıysam affola , lütfen düzeltin.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafa iyi bakın arkadaşlar. Bu fotoğraf , o çok övdükleri ve sözlerinin arkasına saklanıp sahte "kemalistçilik" oynayan kişilerin geçilmez sığınağı olan adamın , ATAMIN bize emanet ettiği ülkenin gençliğinin geldiği son durumdur. X partisi mensubu birisi üniversiteye kayyum atandı diye olayı büyüte büyüte LGBT savunma eylemine bile getirdiler. Terör örgütü destekçileri zaten bu tür durumlarda ortamdan hiç eksik olmaz , onları saymıyorum artık. Bu "kayyum protestosu" altında , LGBT ve terör destekçiliği ( LGBT bireyi olmak kötü değildir , ancak bunda "onur" duyulacak bir yan yok :) ) yapılıyor. Gezi olaylarını hatırlarsınız , sözde "ağaç koruma eylemi" idi. Ağaç koruma adı altında 1001 çeşit şeyin yancılığını ve savunuculuğunu yaptılar. Bunlar da yetmezmiş gibi , birde "kemalist solcular" ve "iktidar yalakası" denilen insanlar çıktı ortaya. Bu solcu kesim malum , gezi olaylarında olduğu gibi her halükârda yangına körükle gittiler. Diğer sağcı kesim ise bir yandan "normal öğrencilere" sallayıp iktidar destekleyici şeyler paylaştılar.
Twitter Türkiye çok kötü bir ortam. Eğer solcu , LGBT destekçisi veya herhangi bir olayda hemen oraya katılıp farklı şeyler yapan biri değilseniz kolayca linç edilirsiniz. Sen polise küfredip , "polis" olmuş bir adamın "milli değerleri" ile alay eder gibi terör destekçiliği yaparsan , içinden geçerler kardeşim. O kişiler sadece gözaltına alındığına şükretsin.
Birde dalga geçiyorlar "ee nolmuş 3-5 terör destekçisi çıktıysa bunlar her yerde var." diye. Komik olan taraf bunu diyenler ya sosyalist devrimci ya da 3.5 IQ LGBT destekçisi.
Ben çevremdeki olayları inceleyip görüşümü belirtebilen bir bireyim. Ben düşünebiliyorum , doğruyu yanlışı aklımca ayırt edebiliyorum. Eğer bunu bu subjektif aklımla yapamasaydım , ya şuan twitter üzerinde #AsagiBakmayacağiz hashtagi ile tweet paylaşırdım , ya da soğan ekmek yerken o hashtag ile paylaşım yapanlara vatan haini derdim.
Alıntıyı görüntüle
Mustafa Kemal ATATÜRK'ten denk geldiğim nesilin "çürük tarafları" için utanarak özür diliyor , yukardaki fotoğraf ve bu söz ile sabahlıyorum :

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."
İyi forumlar.
Dün gece de rektörlük binasını işgal etmeye çalışmışlar.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eğitimin siyaseti olmaz. Eğitim tarafsız olmalıdır. Dediklerinize katılıyorum.
Hiç bir şekilde desteklenecek bir eylem değil. Eyleme polis baskınında eylemcilerden pkk paçavraları çıkıyor, lgbt'li sözde öğrenciler katil polis sloganları atıyor. Kaçak Fetöculer Amerika'dan sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. hdp'li teröristler sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. DHKP-C terör örgütünün soytarısı olan canan k*ftancıoğlu'nun sözde öğrencilerle whatsapp gruplarından kurduğu plan ortaya çıktı. Bu olayın rektörle hiç bir alakası yok. Bunların tek dertleri Türkiye karışsın, Türkiye yıkılsın.
20210202_100022.jpg

İdeolojisini savunduğun adamın(!) da sanırım arta kalır bir yanı yok🤔🙄 Siyaset yapmak istemiyorum fakat gel illa savunduğum adama da birisi değinsin istiyorsun. Tekrardan konunun bu yöne geldiği için herkesten özür dilerim.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Eğitimin siyaseti olmaz. Eğitim tarafsız olmalıdır. Dediklerinize katılıyorum.

Alıntıyı görüntüle
İdeolojisini savunduğun adamın(!) da sanırım arta kalır bir yanı yok🤔🙄 Siyaset yapmak istemiyorum fakat gel illa savunduğum adama da birisi değinsin istiyorsun. Tekrardan konunun bu yöne geldiği için herkesten özür dilerim.
Bu fotoğraf ne alaka?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yahu arkadaşım ben CHP destekçisi değilim ki bana neden bunu atıyorsun? Desteklediğim parti yok! Hepsi aynı şeyin laciverti. Sadece Sayın(!) Cumhurbaşkanınızın yaptıklarını yanlış buluyorum!

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Hani terör örgütü soytarısı diyorsun ya. Sanırım seninkinin de pek farkı yok
Erdoğan zaten kahin ya Gülen'in gelecekte darbe yapacağını biliyordu aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu arkadaşım ben CHP destekçisi değilim ki bana neden bunu atıyorsun? Desteklediğim parti yok! Hepsi aynı şeyin laciverti. Sadece Sayın(!) Cumhurbaşkanınızın yaptıklarını yanlış buluyorum!
Canı gönülden inandım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hani terör örgütü soytarısı diyorsun ya. Sanırım seninkinin de pek farkı yok 🙄
Gerekli cevabı vermiş zaten.
O zamanlar kimse terör örgütüne dönüşeceğini bilmiyordu. Sen biliyor muydun peki?
Çok fazla yatırım yaptığı için dönemin başbakanı ziyaret ediyor. Aynı şekilde o grubun çok fazla destekçisi olduğu için CHP'de kendi safına çekmeye çalışıyordu. Peki 2011'de terör örgütü ilan edildiği zaman hiç ziyaret edildi mi, edilmedi.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bu olayda iki taraf var, birincisi hakkını arayan Boğaziçi öğrencileri, ikincisi tek amacı ortalığı karıştırmak olan terör sevicileri.
Boğaziçi öğrencilerinin desteklenmeyecek bir tarafı yok, asıl sorun ikinci kısımda başlıyor ancak kurunun yanında yaş da yanıyor.

Boğaziçi öğrencileri desteklenmeli, terör sevicileri tabii ki de desteklenmemeli ancak halk, bu ikisi arasındaki ayrımı ne kadar yapabilir orası tartışılır.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Öğrencilerin arasına bölücüler karışınca ortalık da karışıyor. Boğaziçili öğrencilerin sonuna kadar arkasındayım, bu kadar istihbaratı olan bir devlet, öğrencileri teröristlerden ayırt edebilir bence. Zararsız eylem kısıtlanamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom