Neler Yeni

Boğaziçi Üniversitesi Protestoları Hk.

robin

80+ Silver
Gerekli cevabı vermiş zaten.
O zamanlar kimse terör örgütüne dönüşeceğini bilmiyordu. Sen biliyor muydun peki?
Çok fazla yatırım yaptığı için dönemin başbakanı ziyaret ediyor. Aynı şekilde o grubun çok fazla destekçisi olduğu için CHP'de kendi safına çekmeye çalışıyordu. Peki 2011'de terör örgütü ilan edildiği zaman hiç ziyaret edildi mi, edilmedi.
iflah olmazsın sen

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Eğitimin siyaseti olmaz. Eğitim tarafsız olmalıdır. Dediklerinize katılıyorum.

Alıntıyı görüntüle
İdeolojisini savunduğun adamın(!) da sanırım arta kalır bir yanı yok🤔🙄 Siyaset yapmak istemiyorum fakat gel illa savunduğum adama da birisi değinsin istiyorsun. Tekrardan konunun bu yöne geldiği için herkesten özür dilerim.
Bak işte yaşın kaç senin?
Ak Parti 2002'de iktidara geldi, o zamanlar bu ülkede ABD'nin izni olmadan AB onaylamadan kimse yönetimi devir alamazdı. Evet Erdoğan ABD destekli bir şekilde geldi (gelmek zorundaydı) yönetimi devir alınca işler değişti, 2 kez büyük fetö ihracı yaptı devletten.
Siyaset senin sandığın gibi tozpembe bir yer değil, hele ki 1990-2010 yılları arası IMF'nin kucağındaki, %7500 faiz açıklanan Türkiye için hiç değil!

O zamanlar kimse terör örgütüne dönüşeceğini bilmiyordu. Sen biliyor muydun peki?
Çok fazla yatırım yaptığı için dönemin başbakanı ziyaret ediyor. Aynı şekilde o grubun çok fazla destekçisi olduğu için CHP'de kendi safına çekmeye çalışıyordu. Peki 2011'de terör örgütü ilan edildiği zaman hiç ziyaret edildi mi, edilmedi.
Hocam şunu anlamıyorlar Fetö ülkede AKP ile yükselmedi. Daha Erdoğan lise öğrencisiyken adamların bu ülkede okulları, dernekleri, vakıfları bulunuyordu. O zamanlar kim iktidardaydı! Kim izin verdi bunlara! Kim yerleştirdi bunları devlet kademelerine!
Daha bunu sorgulayamayan kafa gelmiş Erdoğan'a ''fetöcü'' damgası vurmaya çalışıyor!

Öğrencilerin arasına bölücüler karışınca ortalık da karışıyor. Boğaziçili öğrencilerin sonuna kadar arkasındayım, bu kadar istihbaratı olan bir devlet, öğrencileri teröristlerden ayırt edebilir bence. Zararsız eylem kısıtlanamaz
Sorun şurada ki öğrencilerin arasına karışmış teröristler, polise saldırıp gözaltına alınmak isteyince, normal öğrenciler arkadaşımızı gözaltına alıyorlar diyerek polise saldırıyorlar. Arbede başlıyor. Sonra malum gazetelere/haber kaynaklarına gün doğuyor, olayı çok fazla abartarak gündem olmaya çalışıyorlar ve bunu yiyen düşünmekten acizler de sokağa fırlıyor.

Son düzenleme:

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Erdoğan zaten kahin ya Gülen'in gelecekte darbe yapacağını biliyordu aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canı gönülden inandım
Benim kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok! Benim düşüncelerim beni bağlar, bu yüzden sana zorla bana inan demeyeceğim ya da yalvarmayacağım bana inan diye.
F*thullah G*len bir açıklamasında Erd*ğan partı kurmak için yanıma geldi fikirlerimi aldı ve giderken de bunları temizlemek lazım dedi diyor. Madem lazımdı neden temizlemedi? Madem temizlemek lazım neden fikir alıyor?
Bahsettiğim video:

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Bu konu siyaset yapmak veya bir kesime destek vermek amaçlı değildir. Lütfen saygı çerçevesinde kalarak , sayfalarca boş yapmayarak fikrinizi belirtin. Düzgünce bir olgunluk seviyesinde ve objektif bakış açılarıyla , gerekli münakaşalarımızı yapalım ve dostça yolumuza bakalım.
Farkında olmadan herhangi bir yanlış cümle kullandıysam affola , lütfen düzeltin.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafa iyi bakın arkadaşlar. Bu fotoğraf , o çok övdükleri ve sözlerinin arkasına saklanıp sahte "kemalistçilik" oynayan kişilerin geçilmez sığınağı olan adamın , ATAMIN bize emanet ettiği ülkenin gençliğinin geldiği son durumdur. X partisi mensubu birisi üniversiteye kayyum atandı diye olayı büyüte büyüte LGBT savunma eylemine bile getirdiler. Terör örgütü destekçileri zaten bu tür durumlarda ortamdan hiç eksik olmaz , onları saymıyorum artık. Bu "kayyum protestosu" altında , LGBT ve terör destekçiliği ( LGBT bireyi olmak kötü değildir , ancak bunda "onur" duyulacak bir yan yok :) ) yapılıyor. Gezi olaylarını hatırlarsınız , sözde "ağaç koruma eylemi" idi. Ağaç koruma adı altında 1001 çeşit şeyin yancılığını ve savunuculuğunu yaptılar. Bunlar da yetmezmiş gibi , birde "kemalist solcular" ve "iktidar yalakası" denilen insanlar çıktı ortaya. Bu solcu kesim malum , gezi olaylarında olduğu gibi her halükârda yangına körükle gittiler. Diğer sağcı kesim ise bir yandan "normal öğrencilere" sallayıp iktidar destekleyici şeyler paylaştılar.
Twitter Türkiye çok kötü bir ortam. Eğer solcu , LGBT destekçisi veya herhangi bir olayda hemen oraya katılıp farklı şeyler yapan biri değilseniz kolayca linç edilirsiniz. Sen polise küfredip , "polis" olmuş bir adamın "milli değerleri" ile alay eder gibi terör destekçiliği yaparsan , içinden geçerler kardeşim. O kişiler sadece gözaltına alındığına şükretsin.
Birde dalga geçiyorlar "ee nolmuş 3-5 terör destekçisi çıktıysa bunlar her yerde var." diye. Komik olan taraf bunu diyenler ya sosyalist devrimci ya da 3.5 IQ LGBT destekçisi.
Ben çevremdeki olayları inceleyip görüşümü belirtebilen bir bireyim. Ben düşünebiliyorum , doğruyu yanlışı aklımca ayırt edebiliyorum. Eğer bunu bu subjektif aklımla yapamasaydım , ya şuan twitter üzerinde #AsagiBakmayacağiz hashtagi ile tweet paylaşırdım , ya da soğan ekmek yerken o hashtag ile paylaşım yapanlara vatan haini derdim.
Alıntıyı görüntüle
Mustafa Kemal ATATÜRK'ten denk geldiğim nesilin "çürük tarafları" için utanarak özür diliyor , yukardaki fotoğraf ve bu söz ile sabahlıyorum :

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir."
İyi forumlar.
Bu ülke gezi olaylarına sırf 3-5 ağaç(!) için yüzlerce milyar dolar para kaybetti. Bir daha olmasını kaldıramaz.
Ki mutant virüs tehlikesi de kapıda.
Büyümeden başı ezilmesi gereken durum. Sert müdahaleler yapılmaması için tek bir neden yok. Tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan, eyleme(!) katılan her kimse başına gelecekleri önceden kabul etmiş demektir.

Benim kimseyi inandırmak gibi bir amacım yok! Benim düşüncelerim beni bağlar, bu yüzden sana zorla bana inan demeyeceğim ya da yalvarmayacağım bana inan diye.

F*thullah G*len bir açıklamasında Erd*ğan partı kurmak için yanıma geldi fikirlerimi aldı ve giderken de bunları temizlemek lazım dedi diyor. Madem lazımdı neden temizlemedi? Madem temizlemek lazım neden fikir alıyor?
Bahsettiğim video:

Bak işte yaşın kaç senin?
Ak Parti 2002'de iktidara geldi, o zamanlar bu ülkede ABD'nin izni olmadan AB onaylamadan kimse yönetimi devir alamazdı. Evet Erdoğan ABD destekli bir şekilde geldi (gelmek zorundaydı) yönetimi devir alınca işler değişti, 2 kez büyük fetö ihracı yaptı devletten.
Siyaset senin sandığın gibi tozpembe bir yer değil, hele ki 1990-2010 yılları arası IMF'nin kucağındaki, %7500 faiz açıklanan Türkiye için hiç değil!

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu ülke gezi olaylarına sırf 3-5 ağaç(!) için yüzlerce milyar dolar para kaybetti. Bir daha olmasını kaldıramaz.
Ki mutant virüs tehlikesi de kapıda.
Büyümeden başı ezilmesi gereken durum. Sert müdahaleler yapılmaması için tek bir neden yok. Tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan, eyleme(!) katılan her kimse başına gelecekleri önceden kabul etmiş demektir.

Yaşımla konunun ilgisini anlamadım. Gelme zorunluluğunun sebebini anlatabilir misin?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Manipülasyonlarını köyünde yap trol seni
HAHWAGWGWHAHA! Hahaha reaksiyonu yetersiz cümlen için. Sen kimsin ki kovuyorsun beni buradan? Sadece gerçekten ahmak insanları eklediğim yoksayılanlar listemin ilk üyesi olduğun için tebrikler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğitimin siyaseti olmaz. Eğitim tarafsız olmalıdır. Dediklerinize katılıyorum.

Alıntıyı görüntüle
İdeolojisini savunduğun adamın(!) da sanırım arta kalır bir yanı yok🤔🙄 Siyaset yapmak istemiyorum fakat gel illa savunduğum adama da birisi değinsin istiyorsun. Tekrardan konunun bu yöne geldiği için herkesten özür dilerim.
>>>Sürprizz!!!<<<

:D
adidas kullanıcısının attığı fotoğrafa karşılık:
Bilmem farkında mısın ama burada attığının geçmişte (2014) montaj olarak baskılanıp İzmir'de etrafa asıldığı ve bütün bu afişlerin sadece kafa bölgesinden şoplandığı belli.
Dikkatli bakarsan omuz kısımlarını kesememişler. Yerine başka bir kafa yerleştirmişler.
Ve cidden buradaki protesto olaylarını nasıl siyasete ve buralara taşıdınız hiç anlamıyorum.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
HAHWAGWGWHAHA! Hahaha reaksiyonu yetersiz cümlen için. Sen kimsin ki kovuyorsun beni buradan? Sadece gerçekten ahmak insanları eklediğim yoksayılanlar listemin ilk üyesi olduğun için tebrikler.
Ağlayan trol ilk defa görüyorum bu kadar mı üzdüm seni

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ağlayan trol ilk defa görüyorum bu kadar mı üzdüm seni
Savunma yapamayınca saçma sapan konuşmaya başlaman kimin ağladığını gösteriyor! Merak etme ahmağın tekinin lafları beni üzmez, dikkat et de üzülen sen olma🐑🐑

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Savunma yapamayınca saçma sapan konuşmaya başlaman kimin ağladığını gösteriyor! Merak etme ahmağın tekinin lafları beni üzmez, dikkat et de üzülen sen olma🐑🐑
oy oy abisi kıyamazmıș buna tamam hadi sen haklı ol en iyisi sensin abisinin gülü

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hiç bir şekilde desteklenecek bir eylem değil. Eyleme polis baskınında eylemcilerden pkk paçavraları çıkıyor, lgbt'li sözde öğrenciler katil polis sloganları atıyor. Kaçak Fetöculer Amerika'dan sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. hdp'li teröristler sözde öğrencilere destek tweet'leri atıyor. DHKP-C terör örgütünün soytarısı olan canan k*ftancıoğlu'nun sözde öğrencilerle whatsapp gruplarından kurduğu plan ortaya çıktı. Bu olayın rektörle hiç bir alakası yok. Bunların tek dertleri Türkiye karışsın, Türkiye yıkılsın.
Bana bir yerden tanıdık geldi bu kaos fırsatçılığı , gezi olayı olabilir mi 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731
Son üye
xerto
Top Bottom