Neler Yeni

Boğazıma çekirdek kabuğu kaçtı ve yutkununca acıyor

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
hayır ağırmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 saat daha gitmesse gidicem
Bak o zaman şöyle yap çok zorladıysan hani su içtiysen ekmek yediysen geçmediyse. Bence daha da zorlama dediğin gibi 1,2 saat bekle olmadı . Gidersin ama bir anda gidiyor unutmaya çalış beklerken film dizi video izlemeye çalış . Orayı unuttuğun anda geçiyor acısı.

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Sevinç
Bak o zaman şöyle yap çok zorladıysan hani su içtiysen ekmek yediysen geçmediyse. Bence daha da zorlama dediğin gibi 1,2 saat bekle olmadı . Gidersin ama bir anda gidiyor unutmaya çalış beklerken film dizi video izlemeye çalış . Orayı unuttuğun anda geçiyor acısı.
ya ama corona da var işşte sıkıntı da orda

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
ya ama corona da var işşte sıkıntı da orda
A doğru ya ben coronayı unuttum sağlık ocağı desem bu saatte kapanmıştır. Hmm nefes almanı zorlaştırıyor mu yoksa sadece bir şey yutunca mı ağrıyor

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
nasıl alıcam onu ordan tam gözmükmüyor çok küçük gözüküyor nolur yardım edin
Boğazından sert cisimlerle arkadaşların dediği gibi ekmek vs ile itmeye çalışma bence. Eğer nerede olduğunu hissediyorsan nefes borunun altında gibi ise bir kaç saat ver kendine. Boğaz refleksleri onu bir süre sonra kendisi itecek çıkaracaktır. Ama daha kötü biryerdeyse doktora gitmeni öneririm ciddileşmeden.

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Sevinç
A doğru ya ben coronayı unuttum sağlık ocağı desem bu saatte kapanmıştır. Hmm nefes almanı zorlaştırıyor mu yoksa sadece bir şey yutunca mı ağrıyor
yutunca ağrıyor

Boğazından sert cisimlerle arkadaşların dediği gibi ekmek vs ile itmeye çalışma bence. Eğer nerede olduğunu hissediyorsan nefes borunun altında gibi ise bir kaç saat ver kendine. Boğaz refleksleri onu bir süre sonra kendisi itecek çıkaracaktır. Ama daha kötü biryerdeyse doktora gitmeni öneririm ciddileşmeden.
doktora gitmek istemiyorum işte corona daha sıkıntı :/

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
yutunca ağrıyor

Bak kafanı dağıtmaya çalış aç bir film izle video izle en az 30 dk lık ama hiç boğazınla uğraşma bir bakarsın ki düzelmiş .

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
doktora gitmek ya da sorunu geçirmek yerine foruma mı yazdın yani KASGHDUIYWASFGEDIY78ASEDRBAS

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
yutunca ağrıyor

Yani sende haklısında bilemedim. Dediğim gibi nefes borunun daha altında hissediyorsan biraz zaman ver kendine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom