Neler Yeni

Bölgenize Fiber Altyapı geliyor diye arandım

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Arkadaşlar merhaba, vodafone superbox kullanıyorum, bugün bir numara aradı ve bölgeye fiber internet gelecek dedi, benim superbox kullandığımı ve adresimi söyledi. Asıl sıkıntı ben köydeyim ve ilçede doğru düzgün fiber altyapı yok, köyüm ilçeye 40 kilometre ve 40 kilometre boyunca hiç kablolu altyapı yok. Türk Telekom'a ulaşmak istedim ama bağlanamadım, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Böyle bir şey olabilir mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,327
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba, vodafone superbox kullanıyorum, bugün bir numara aradı ve bölgeye fiber internet gelecek dedi, benim superbox kullandığımı ve adresimi söyledi. Asıl sıkıntı ben köydeyim ve ilçede doğru düzgün fiber altyapı yok, köyüm ilçeye 40 kilometre ve 40 kilometre boyunca hiç kablolu altyapı yok. Türk Telekom'a ulaşmak istedim ama bağlanamadım, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Böyle bir şey olabilir mi?
Numarayı internette sorgulayın. Dolandırıcı olabilir.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Numarayı internette sorgulayın. Dolandırıcı olabilir.
Bir sitede türk telekoma ait numara demişler ama yerleşik bütün hatlar da türk telekoma ait, türk telekom müşteri hizmetlerini aradım ama türk telekomlu olmadığım için müşteri hizmetlerine bağlanamdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı kişileri de vodafone'dan arıyoruz demişler, sizi 10 dakika sonra tekrar arayacağız dediler ben açmayınca 10 sefer aradılar, hiçbir firmanın müşteri hizmetleri bu kadar aramaz herhalde. Engelledim gitti.

etnetalw

80+ Bronze
TürkTelekom Müdürlüğüne gidin numarayı gosterin adresinizi verip planlamalara baksınlar.
Benide aradılar gerçekti fiber aktif oldu 3 ay içinde :D

Xkisisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tuna
Bir sitede türk telekoma ait numara demişler ama yerleşik bütün hatlar da türk telekoma ait, türk telekom müşteri hizmetlerini aradım ama türk telekomlu olmadığım için müşteri hizmetlerine bağlanamdım.

Bazı kişileri de vodafone'dan arıyoruz demişler, sizi 10 dakika sonra tekrar arayacağız dediler ben açmayınca 10 sefer aradılar, hiçbir firmanın müşteri hizmetleri bu kadar aramaz herhalde. Engelledim gitti.
4441444 ara ordan internet kısmını seçip yeni abonelik kısmından hemen bağlanabilirsin

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
TürkTelekom Müdürlüğüne gidin numarayı gosterin adresinizi verip planlamalara baksınlar.
Benide aradılar gerçekti fiber aktif oldu 3 ay içinde :D
İlçede bile telekom müdürlüğü yok 😢 Ben bu işi biraz daha araştırayım ama köyde yaşadığım için gerçekçi gelmedi, eğer köye fiber geliyorsa avrupa korksun bizden😅

etnetalw

80+ Bronze
İlçede bile telekom müdürlüğü yok 😢 Ben bu işi biraz daha araştırayım ama köyde yaşadığım için gerçekçi gelmedi, eğer köye fiber geliyorsa avrupa korksun bizden😅
Bizim koye geldi? 0 Altyapı adsl bile yoktu hem tt müdürlüğü bile yoktu şuan hem var hemde 4-5 bolgede fiber adsl olanlarda vdsl'e donuşum yapılmış :)
Türktelekom müşteri hizmetlerine ulaş

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bizim koye geldi? 0 Altyapı adsl bile yoktu hem tt müdürlüğü bile yoktu şuan hem var hemde 4-5 bolgede fiber adsl olanlarda vdsl'e donuşum yapılmış :)
Allah Allah heyecanlandım şu an birazdan telekomla görüşeceğim :blobdance:

Müşteri hizmetlerine ulaştım bölgede altyapı çalışması var olarak görünüyor ama sizi arayan numaralar bize ait değil dediler, redboxtan 67 mbps alıyorum ama fiber olsaydı hayır demezdim. Küçük bir süre heyecanlandım.

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Allah Allah heyecanlandım şu an birazdan telekomla görüşeceğim :blobdance:

Müşteri hizmetlerine ulaştım bölgede altyapı çalışması var olarak görünüyor ama sizi arayan numaralar bize ait değil dediler, redboxtan 67 mbps alıyorum ama fiber olsaydı hayır demezdim. Küçük bir süre heyecanlandım.
Eğerki mh çalışma var dediyse ve bence seni arayan kişi tt den altyapı sorumlusu veya projelendirilmiş kişinin kişisel numarasıda olabilir :D
3 Ay sabret :) Şehir neresi?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olacak, bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretliyoruz.

Eğerki mh çalışma var dediyse ve bence seni arayan kişi tt den altyapı sorumlusu veya projelendirilmiş kişinin kişisel numarasıda olabilir :D
3 Ay sabret :) Şehir neresi?
Sivas/Suşehri 'nin köyündeyim şu anda. Köyde olduğum için pek mantıklı gelmedi alt yapı işi. Tabi olursa başım gözüm üstüne buyursun gelsinler. :)

etnetalw

80+ Bronze
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olacak, bu konuyu nasıl çözüldü olarak işaretliyoruz.

Sivas/Suşehri 'nin köyündeyim şu anda. Köyde olduğum için pek mantıklı gelmedi alt yapı işi. Tabi olursa başım gözüm üstüne buyursun gelsinler. :)
Birinin üstüne tıklayınca mı oyle bir şey oluyor bende unuttum :D

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Gozalak
yazmadığım yer denemediğim yol kalmadı...

cimere yazmak btk ya yazmak imza toplayıp genel müdürlüğe gitmek vs vs...hepsi sonuçsuz kaldı ..şuan adsl var ve santrale 2 km uzaklıkta maks 6mbps hız alıyoruz...

bana yetmediği için ttnet magnet kullanıyorum oda 12mbps ...

bakır kablolar 25 sene önce çekildi kopmalar çok sık oluyor ...santral için ücretsiz yer gösterdim kablo masraflarını bir kısmını karşılamayı teklif ettim yine sonuç alamadım..

çok şanslısınız...belkide hiç altyapı olmadığı için size öncelik vermiş olabilirler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom