Neler Yeni

Bölgenize Fiber Altyapı geliyor diye arandım

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Arkadaşlar merhaba, vodafone superbox kullanıyorum, bugün bir numara aradı ve bölgeye fiber internet gelecek dedi, benim superbox kullandığımı ve adresimi söyledi. Asıl sıkıntı ben köydeyim ve ilçede doğru düzgün fiber altyapı yok, köyüm ilçeye 40 kilometre ve 40 kilometre boyunca hiç kablolu altyapı yok. Türk Telekom'a ulaşmak istedim ama bağlanamadım, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Böyle bir şey olabilir mi?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
yazmadığım yer denemediğim yol kalmadı...

cimere yazmak btk ya yazmak imza toplayıp genel müdürlüğe gitmek vs vs...hepsi sonuçsuz kaldı ..şuan adsl var ve santrale 2 km uzaklıkta maks 6mbps hız alıyoruz...

bana yetmediği için ttnet magnet kullanıyorum oda 12mbps ...

bakır kablolar 25 sene önce çekildi kopmalar çok sık oluyor ...santral için ücretsiz yer gösterdim kablo masraflarını bir kısmını karşılamayı teklif ettim yine sonuç alamadım..

çok şanslısınız...belkide hiç altyapı olmadığı için size öncelik vermiş olabilirler...
Valla şans mıdırdeğil midir zamanla göreceğiz, internet için telekoma başvurdum altyapı gelirse 444lü numaradan arayacaklarını söylediler. Arkadaşlarımdan internet bağlatamayanlar vardı, hepsi tivibu'lu paketlere başvurunca hemen gelip bağladılar, size önerim bir merkeze gidip sorun tivibu ile beraber fibere başvurursanız belki gelip bağlarlar.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
Valla şans mıdırdeğil midir zamanla göreceğiz, internet için telekoma başvurdum altyapı gelirse 444lü numaradan arayacaklarını söylediler. Arkadaşlarımdan internet bağlatamayanlar vardı, hepsi tivibu'lu paketlere başvurunca hemen gelip bağladılar, size önerim bir merkeze gidip sorun tivibu ile beraber fibere başvurursanız belki gelip bağlarlar.
ben de magnet kulanıyorum işte o yüzden... valla o kadar uğraştım gelmedi tvbu yüzünden geleceğini sanmıyorum...

mevcut altyapı olmasa belki doğru ...

btk ya yine yazdım aklıma geldi senin konuyu görünce...

daha önce uğraştığımda özelleştirilmişti şimdi devletin biraz oradan yürüdüm bakalım :)

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
ben de magnet kulanıyorum işte o yüzden... valla o kadar uğraştım gelmedi tvbu yüzünden geleceğini sanmıyorum...

mevcut altyapı olmasa belki doğru ...

btk ya yine yazdım aklıma geldi senin konuyu görünce...

daha önce uğraştığımda özelleştirilmişti şimdi devletin biraz oradan yürüdüm bakalım :)
Pandemi başlangıcında dersler online olduğu için ben de çok yazdım, çözüme dair hiçbir gelişme olmadı, umarım sizde olur :)

Fleewsefa

80+
Arkadaşlar merhaba, vodafone superbox kullanıyorum, bugün bir numara aradı ve bölgeye fiber internet gelecek dedi, benim superbox kullandığımı ve adresimi söyledi. Asıl sıkıntı ben köydeyim ve ilçede doğru düzgün fiber altyapı yok, köyüm ilçeye 40 kilometre ve 40 kilometre boyunca hiç kablolu altyapı yok. Türk Telekom'a ulaşmak istedim ama bağlanamadım, bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Böyle bir şey olabilir mi?
Altyapı olmayan yerlere veya yeni yerleşim yerlerine Türktelekom hemen fiber çekiyor hocam söyledikleri doğrudur.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Altyapı olmayan yerlere veya yeni yerleşim yerlerine Türktelekom hemen fiber çekiyor hocam söyledikleri doğrudur.
Köyüm dağın başında, yaz kış kalan 5 tane hane var, ilçe merkezine 40 km uzakta ve daha doğru düzgün yol bile yok, ilçeye en uzak köy, bizim köyle ilçe arası hiçbir köyde internet yok. Bu sebeplerden dolayı bana mantıklı gelmedi, zaten Telekom'u arayıp sordum arayan numaraların onlara ait olmadığını ve öyle bir hizmet olması durumunda 444lü veya 212 444lü bir numaradan arayacaklarını söylediler. Fikir sahibi olmanız adına aşağıya fotoğraf bırakıyorum.

Ekler

• P1050412.JPG
    P1050412.JPG
    4 MB · Hit: 19
Top Bottom