Neler Yeni

Bolu Belediye Başkanı'nın AKP'li Üyelere Çay Fırlatması

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Keşke etmeyeydim gine RTE destekçisi gözükücem biliyorum.
Hayır gözükmeyeceksin. Benim gözümden gözükmüyorsun. Kendin söyledin kimsenin destekçisi değilim diye.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır gözükmeyeceksin. Benim gözümden gözükmüyorsun. Kendin söyledin kimsenin destekçisi değilim diye.
Desteklencek yönü yok.
Tek yönü diğerlerinden 1 plank daha iyi olması diyeiblirim plank'ın ne olduğunu merak edersen google'de arat.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Desteklencek yönü yok.
Tek yönü diğerlerinden 1 plank daha iyi olması diyeiblirim plank'ın ne olduğunu merak edersen google'de arat.
Egzersiz hareketi olan çıkıyor valla bilmiyorum ne demek.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam konuyla alakasını tam olarak anlamadım matematiksel bir değer bu. Yani diğerlerinden bir gömlek daha mı iyi demek istiyorsun.
görülmeyecek kadar önde demek diyorum ayak parmağını hareket ettirmek kadar önde.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence Mansur başkan ondan çok daha önde.
O da aynı.
Siyaset baştan başlamadıkça aynı olucaz.
Mansur fenan da maksimum 2 tık iyi yapıcak ama gine çoğunluk aynı olucak yönetim ne zaman gençliği bizimle yaşamış kişiler olur o zaman bize göre düzelir.
Bizi 50-60 yaşındaki adam belli bir seviyede anlar ama bizimle gençlik yaşayan biri olursa o zaman bize iyio olur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O da aynı.
Siyaset baştan başlamadıkça aynı olucaz.
Mansur fenan da maksimum 2 tık iyi yapıcak ama gine çoğunluk aynı olucak yönetim ne zaman gençliği bizimle yaşamış kişiler olur o zaman bize göre düzelir.
Bizi 50-60 yaşındaki adam belli bir seviyede anlar ama bizimle gençlik yaşayan biri olursa o zaman bize iyio olur.
İşi gençlere bırakmıyorlar ki. Bıraksalar neler yapacak gençler var ülkede.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşi gençlere bırakmıyorlar ki. Bıraksalar neler yapacak gençler var ülkede.
Ama önemli bir nokta daha var.
Geleceği görebilmeli ve doğru kararlar vermeli sadece genç olması önemli değil.
Söyleyeceğim şey kabul ediyorum ülkede genç olmak zor ancak bazen halen Parti liderlerine güvenebiliyorlar.
Mansur yavaş gelicek ne olucak ülke 10 yyılda altın olmayacak.
Ayrıca her insan cumhurbaşkanı olamaz dediğim şeye gelelim mansur bey iyi bir belediye başkanı ama cumhurbaşkanlığı ayrı.
Ben riske girmesindense belediye başkanı kalması taraftrıyım fikrimi söyleyeyim bazen imamoğlu gelsin diyenler var onları görüdkçe mansur aday olsun diyorum.
Kendisi belediye yönetemedi ama nasıl memnunlar bilemiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ama önemli bir nokta daha var.
Geleceği görebilmeli ve doğru kararlar vermeli sadece genç olması önemli değil.
Söyleyeceğim şey kabul ediyorum ülkede genç olmak zor ancak bazen halen Parti liderlerine güvenebiliyorlar.
Mansur yavaş gelicek ne olucak ülke 10 yyılda altın olmayacak.
Ayrıca her insan cumhurbaşkanı olamaz dediğim şeye gelelim mansur bey iyi bir belediye başkanı ama cumhurbaşkanlığı ayrı.
Ben riske girmesindense belediye başkanı kalması taraftrıyım fikrimi söyleyeyim bazen imamoğlu gelsin diyenler var onları görüdkçe mansur aday olsun diyorum.
Kendisi belediye yönetemedi ama nasıl memnunlar bilemiyorum.
İmamoğlu'ndan ben de memnun değilim. Düzgün yönettiğini düşünmüyorum. Şimdi böyle dedim diye linç yemem umarım. Zaten Mansur bey aday olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'ndan da pek beklentim yok yıllarca sadece konuştu. Ağzı olan konuşuyor. Ülkede cumhurbaşkanlığı yapabilecek gördüğüm tek kişi Mansur bey. Belediye başkanı olabilir fakat sıradan bir ilin başkanı değil başkentin başkanı. 10 yılda olmasa da ülkenin şu anki halinden daha iyi seviyeye çıkaracağını düşünüyorum. Zaten Erdoğan gittiği gibi ülke şaha kalkmayacak öyle bir dünya yok o kadar kolay değil bu işler. Bulunduğumuz durumdan sıyrılmak minimum 10 yıl.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İmamoğlu'ndan ben de memnun değilim. Düzgün yönettiğini düşünmüyorum. Şimdi böyle dedim diye linç yemem umarım. Zaten Mansur bey aday olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'ndan da pek beklentim yok yıllarca sadece konuştu. Ağzı olan konuşuyor. Ülkede cumhurbaşkanlığı yapabilecek gördüğüm tek kişi Mansur bey. Belediye başkanı olabilir fakat sıradan bir ilin başkanı değil başkentin başkanı. 10 yılda olmasa da ülkenin şu anki halinden daha iyi seviyeye çıkaracağını düşünüyorum. Zaten Erdoğan gittiği gibi ülke şaha kalkmayacak öyle bir dünya yok o kadar kolay değil bu işler. Bulunduğumuz durumdan sıyrılmak minimum 10 yıl.
iyimser diyelim ve 15 yap sne o değeri.
Şahsen mansur bey bile ihtimal sadece inşallah birgün iyi bir kişi gelir iyi yönetşr ve ülkede fikirlere hoşgörü gelir inşallah.
Bu arada Kemal bey şu ormanlar hakkında bir laf etmedi deseydi yetersizsiniz laf atacağınıza arçalara bineceğinize uçak alın dese baya adam toplayacak ama gerçekten garip bir insan konuşması gereken yerde değil aksine olmayacak her yerde saçma sapan konuşuyor garip biri nsan.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
iyimser diyelim ve 15 yap sne o değeri.
Şahsen mansur bey bile ihtimal sadece inşallah birgün iyi bir kişi gelir iyi yönetşr ve ülkede fikirlere hoşgörü gelir inşallah.
Bu arada Kemal bey şu ormanlar hakkında bir laf etmedi deseydi yetersizsiniz laf atacağınıza arçalara bineceğinize uçak alın dese baya adam toplayacak ama gerçekten garip bir insan konuşması gereken yerde değil aksine olmayacak her yerde saçma sapan konuşuyor garip biri nsan.
Öyle. Kılıçdaroğlu neden sessiz kaldı hiç anlam veremiyorum. Normalde Erdoğan'a sürekli sallardı. Şu an tam sallaması gereken zaman susuyor adam ilginç.

Top Bottom