En son savunmaları aynı şu formülle adlandırılır.Öyle. Kılıçdaroğlu neden sessiz kaldı hiç anlam veremiyorum. Normalde Erdoğan'a sürekli sallardı. Şu an tam sallaması gereken zaman susuyor adam ilginç.
imamoğlu bana sadece oy için yapıyor gibi geliyor ama mansur harbiden iyi yönetiyor umarım cumhurbaşkanı olur mükemmel olmasa da şimdikinden katrilyon kat iyidirİmamoğlu'ndan ben de memnun değilim. Düzgün yönettiğini düşünmüyorum. Şimdi böyle dedim diye linç yemem umarım. Zaten Mansur bey aday olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'ndan da pek beklentim yok yıllarca sadece konuştu. Ağzı olan konuşuyor. Ülkede cumhurbaşkanlığı yapabilecek gördüğüm tek kişi Mansur bey. Belediye başkanı olabilir fakat sıradan bir ilin başkanı değil başkentin başkanı. 10 yılda olmasa da ülkenin şu anki halinden daha iyi seviyeye çıkaracağını düşünüyorum. Zaten Erdoğan gittiği gibi ülke şaha kalkmayacak öyle bir dünya yok o kadar kolay değil bu işler. Bulunduğumuz durumdan sıyrılmak minimum 10 yıl.
Şimdikinden daha iyi olacağına ben de inanıyorum. Keza halk da çok seviyor çünkü parasını şehrine harcıyor kendine değil. İcraat yapıyor boş değil.imamoğlu bana sadece oy için yapıyor gibi geliyor ama mansur harbiden iyi yönetiyor umarım cumhurbaşkanı olur mükemmel olmasa da şimdikinden katrilyon kat iyidir
Nitekim ben senin genel derdini çok iyi anladım. Olgun bir adamsın.En son savunmaları aynı şu formülle adlandırılır.
Miktar+nesne+Nerede+soru işareti=Kemal Kılıçdaroğlu açıklamaları.
Sen beni anlayan ve koyun demeyen nadir insanlardansın sana teşekkür ediyorum ve seni takip ediyorum çünkü takip edilecek iyi bir insansın.Şimdikinden daha iyi olacağına ben de inanıyorum. Keza halk da çok seviyor çünkü parasını şehrine harcıyor kendine değil. İcraat yapıyor boş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nitekim ben senin genel derdini çok iyi anladım. Olgun bir adamsın.
Kendini anlattığın için ben teşekkür ederim kardeşim. Koyun olmak için cahil olmak gerekiyor senin cahil bir adam olmadığını düşünüyorum bir şeylerin farkında bir şeyleri bilen biri olduğunu düşünüyorum.Sen beni anlayan ve koyun demeyen nadir insanlardansın sana teşekkür ediyorum ve seni takip ediyorum çünkü takip edilecek iyi bir insansın.
Koyun cahillik anlamından Sağ fikre ait olan herhangi biri nsan karşılığını aldı bence bu laf keşke sadece hayvan olan koyun olarak kullanılsa.Kendini anlattığın için ben teşekkür ederim kardeşim. Koyun olmak için cahil olmak gerekiyor senin cahil bir adam olmadığını düşünüyorum bir şeylerin farkında bir şeyleri bilen biri olduğunu düşünüyorum.
Sağ fikir = Erdoğan destekçisi demek değil. Hiçbir zaman da öyle olmadı. Olmaması da lazım. Benim sağ fikirde arkadaşım var adam Erdoğan'ın yaptıklarını doğru bulmuyor mesela. Her sağcı Tayyipçi değildir.Koyun cahillik anlamından Sağ fikre ait olan herhangi biri nsan karşılığını aldı bence bu laf keşke sadece hayvan olan koyun olarak kullanılsa.