Neler Yeni

Bolu Belediye Başkanı'nın AKP'li Üyelere Çay Fırlatması

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öyle. Kılıçdaroğlu neden sessiz kaldı hiç anlam veremiyorum. Normalde Erdoğan'a sürekli sallardı. Şu an tam sallaması gereken zaman susuyor adam ilginç.
En son savunmaları aynı şu formülle adlandırılır.
Miktar+nesne+Nerede+soru işareti=Kemal Kılıçdaroğlu açıklamaları.

Chrollo04

80+ Bronze
İmamoğlu'ndan ben de memnun değilim. Düzgün yönettiğini düşünmüyorum. Şimdi böyle dedim diye linç yemem umarım. Zaten Mansur bey aday olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'ndan da pek beklentim yok yıllarca sadece konuştu. Ağzı olan konuşuyor. Ülkede cumhurbaşkanlığı yapabilecek gördüğüm tek kişi Mansur bey. Belediye başkanı olabilir fakat sıradan bir ilin başkanı değil başkentin başkanı. 10 yılda olmasa da ülkenin şu anki halinden daha iyi seviyeye çıkaracağını düşünüyorum. Zaten Erdoğan gittiği gibi ülke şaha kalkmayacak öyle bir dünya yok o kadar kolay değil bu işler. Bulunduğumuz durumdan sıyrılmak minimum 10 yıl.
imamoğlu bana sadece oy için yapıyor gibi geliyor ama mansur harbiden iyi yönetiyor umarım cumhurbaşkanı olur mükemmel olmasa da şimdikinden katrilyon kat iyidir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
imamoğlu bana sadece oy için yapıyor gibi geliyor ama mansur harbiden iyi yönetiyor umarım cumhurbaşkanı olur mükemmel olmasa da şimdikinden katrilyon kat iyidir
Şimdikinden daha iyi olacağına ben de inanıyorum. Keza halk da çok seviyor çünkü parasını şehrine harcıyor kendine değil. İcraat yapıyor boş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son savunmaları aynı şu formülle adlandırılır.
Miktar+nesne+Nerede+soru işareti=Kemal Kılıçdaroğlu açıklamaları.
Nitekim ben senin genel derdini çok iyi anladım. Olgun bir adamsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şimdikinden daha iyi olacağına ben de inanıyorum. Keza halk da çok seviyor çünkü parasını şehrine harcıyor kendine değil. İcraat yapıyor boş değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitekim ben senin genel derdini çok iyi anladım. Olgun bir adamsın.
Sen beni anlayan ve koyun demeyen nadir insanlardansın sana teşekkür ediyorum ve seni takip ediyorum çünkü takip edilecek iyi bir insansın.
:D:D:D:D:D:D:D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sen beni anlayan ve koyun demeyen nadir insanlardansın sana teşekkür ediyorum ve seni takip ediyorum çünkü takip edilecek iyi bir insansın.
:D:D:D:D:D:D:D
Kendini anlattığın için ben teşekkür ederim kardeşim. Koyun olmak için cahil olmak gerekiyor senin cahil bir adam olmadığını düşünüyorum bir şeylerin farkında bir şeyleri bilen biri olduğunu düşünüyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kendini anlattığın için ben teşekkür ederim kardeşim. Koyun olmak için cahil olmak gerekiyor senin cahil bir adam olmadığını düşünüyorum bir şeylerin farkında bir şeyleri bilen biri olduğunu düşünüyorum.
Koyun cahillik anlamından Sağ fikre ait olan herhangi biri nsan karşılığını aldı bence bu laf keşke sadece hayvan olan koyun olarak kullanılsa.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Koyun cahillik anlamından Sağ fikre ait olan herhangi biri nsan karşılığını aldı bence bu laf keşke sadece hayvan olan koyun olarak kullanılsa.
Sağ fikir = Erdoğan destekçisi demek değil. Hiçbir zaman da öyle olmadı. Olmaması da lazım. Benim sağ fikirde arkadaşım var adam Erdoğan'ın yaptıklarını doğru bulmuyor mesela. Her sağcı Tayyipçi değildir.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
ADAM ADAM

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Reis gene formunda skskdkdkdldls

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
10/10 hareket sonuna kadar destekliyorum he birde geldikleri gibi harbiden giderler yakındır

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Güzel gönderme 😀
Konu ile alakasız ama
Bu adamı iç işleri bakanı yapalım ülkede 1 tane mülteci bırakmaz vallahi

Top Bottom