Neler Yeni

Bolu Belediye Başkanı'nın AKP'li Üyelere Çay Fırlatması

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yani bir şey demeyeceğim ama bu günlerde yüzüm güldü yani haklılık haksızlık konusunu bilmem ama komik bir olay :)
Saolun Bolu Belediyesi başkan ve meclis üyeleri.
Lütfen bana Erdoğan'ın millete çay atmasını normal bulduğunu söyleme :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lütfen bana Erdoğan'ın millete çay atmasını normal bulduğunu söyleme :D
Nereden çıkarttın?
Ben sadece haklılık haksızlığa girmek istemedim erdoğan durumu farklı ama.
Kabul et komik idi yani aşşağılama manasında değil .
Onun duruu ise komik idi.
Nedeni bunu yaparken birisi bile dememiş mi bunu yapma diye anlamıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nereden çıkarttın?
Ben sadece haklılık haksızlığa girmek istemedim erdoğan durumu farklı ama.
Kabul et komik idi yani aşşağılama manasında değil .
Onun duruu ise komik idi.
Nedeni bunu yaparken birisi bile dememiş mi bunu yapma diye anlamıyorum.
Çok komik zaten. Kimse dememiş mi gerçekten sayın cumhurbaşkanım bak böyle yapmayalım skandal olur diye kimse mi dememiş anlamadım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok komik zaten. Kimse dememiş mi gerçekten sayın cumhurbaşkanım bak böyle yapmayalım skandal olur diye kimse mi dememiş anlamadım.
Bu durum farklı ama merak ettim nasıl RTE durumuna gelebildin?
Beni halen AKP destekçisi mi görüyorsun lütfen düzügn cevap ver?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu durum farklı ama merak ettim nasıl RTE durumuna gelebildin?
Beni halen AKP destekçisi mi görüyorsun lütfen düzügn cevap ver?
"Yani bir şey demeyeceğim" derken bir an öyle düşündüm yanlış anladıysam affola.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
"Yani bir şey demeyeceğim" derken bir an öyle düşündüm yanlış anladıysam affola.
Linçlenmek istemiyorum malesef sağ fikir versem solcudan sol fikir versem sağcıdan laf yiğecektim.
Doğru hep en iyi cevap değilmiş onu öğrendim.
Sağcılara laf söylüyorlar genelde de solcu insanlar da onlar kadar beter.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Linçlenmek istemiyorum malesef sağ fikir versem solcudan sol fikir versem sağcıdan laf yiğecektim.
Doğru hep en iyi cevap değilmiş onu öğrendim.
Sağcılara laf söylüyorlar genelde de solcu insanlar da onlar kadar beter.
Ben solcunun aşırısından da nefret ederim mesela. Aynı şekilde sağcının da fazla sağcısı kanserdir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben solcunun aşırısından da nefret ederim mesela. Aynı şekilde sağcının da fazla sağcısı kanserdir.
Ama şunu kabul edeyim bu forumda sağcılar doğru da dese eziliyor kabul edelim yanlış bilgi verenlerden bahsetmiyorum.
Forum sağcıları eziyor ve bu hoş bir durum değil kabul edeyim ben de sağ fikirlere yakınım ancak Yanlışa yanlış diyorum en son ki olaylar zaten rezillikti ama ben sırf fikirlerim sağ'a yakın diye ezilip habire etiketleniyorum sağ karşıtı şeylere bunu savun diye fenan bu durum benim açımdamn berbat ben fikirlerimi açamıyorm.
DA forumu fikirlere saygılı bir forum değil burada doğrulara doğru diyip ynalışa yanlış diyenleri kastediyorum Evet Sağ'a yakınım ancak RTE destekçisi değilim hatta kimseyi desteklemiyorum . Mesela belediye başkanının o su kararında başkanı tuttum sağ fikre yatkın olmama rağmen bir tık. Bu forumda saygı ölmüş fikirlere..

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ama şunu kabul edeyim bu forumda sağcılar doğru da dese eziliyor kabul edelim yanlış bilgi verenlerden bahsetmiyorum.
Forum sağcıları eziyor ve bu hoş bir durum değil kabul edeyim ben de sağ fikirlere yakınım ancak Yanlışa yanlış diyorum en son ki olaylar zaten rezillikti ama ben sırf fikirlerim sağ'a yakın diye ezilip habire etiketleniyorum sağ karşıtı şeylere bunu savun diye fenan bu durum benim açımdamn berbat ben fikirlerimi açamıyorm.
DA forumu fikirlere saygılı bir forum değil burada doğrulara doğru diyip ynalışa yanlış diyenleri kastediyorum Evet Sağ'a yakınım ancak RTE destekçisi değilim hatta kimseyi desteklemiyorum . Mesela belediye başkanının o su kararında başkanı tuttum sağ fikre yatkın olmama rağmen bir tık. Bu forumda saygı ölmüş fikirlere..
Açıkça kendini ifade ettiğin için teşekkür ederim.

Top Bottom