JackRyan
80+ Silver
EYLÜL100 kod
Sokak kedileri bayiliyor sürekli aldiğim şey
Örnek 502₺ ye 3 gün önce almiştim bugunde 429₺ ye aldim kodla
Başkan bilmediğimden soruyorum, hepsi aynı değil mi yani ne farkı var? Yani malzemenin kalitesiyle mi alakalı yoksa mama dışındaki diğer malzemelerden dolayı mı? (Örneğin et)Kediler bayılıyor olabilie fakat düzenli yiyen sokak kedisi için sağlık sorunları olur diue biliyorum.Sokak kedileri için kaç tane veterinere sorduysam en kötü econature felicia tarzinda markalar önerdiler.
Kediler bayılıyor olabilie fakat düzenli yiyen sokak kedisi için sağlık sorunları olur diue biliyorum.Sokak kedileri için kaç tane veterinere sorduysam en kötü econature felicia tarzinda markalar önerdiler.
sağlık problemi olacağını sanmam bonnie kötü marka değil, buna ek paymas aldım sokak kedileri bakma bile bakmıyor yani sokak kedileride mama seçiyor bilginiz olsun ama bonnie'yi yavru kedi dahil yetişkin kediler bile yiyor düzenli olarak alırım hayvanlar aç aç geziyorlar umarım en azından alıp aç karna gezen kedilere faydaları olur insanlarında çünkü tok kedi zaten mama yemez aç kedi mecbur mama yiyor.Başkan bilmediğimden soruyorum, hepsi aynı değil mi yani ne farkı var? Yani malzemenin kalitesiyle mi alakalı yoksa mama dışındaki diğer malzemelerden dolayı mı? (Örneğin et)
Hammaddesi kötü olunca kedinin sindirimine zarar veriyor.Başkan bilmediğimden soruyorum, hepsi aynı değil mi yani ne farkı var? Yani malzemenin kalitesiyle mi alakalı yoksa mama dışındaki diğer malzemelerden dolayı mı? (Örneğin et)
Bonnie markasinin kötü olmadığıni nerden biliyorsunuz?10kg kedi mamasi 400tl bedava.Kendim econature alıyorum ona bile tereddüt ediyorum bazen.Kedilerin mama seçmeside şöyle örnek vereyim.Insanlar genelde sağlıklı şeylerin tadını değil sağlıksız yemeklerin tadını beğenir.Sokak kedilerine royal canin veriyorum bazıları yemiyor.Yani bu markayla alakalı degilsağlık problemi olacağını sanmam bonnie kötü marka değil, buna ek paymas aldım sokak kedileri bakma bile bakmıyor yani sokak kedileride mama seçiyor bilginiz olsun ama bonnie'yi yavru kedi dahil yetişkin kediler bile yiyor düzenli olarak alırım hayvanlar aç aç geziyorlar umarım en azından alıp aç karna gezen kedilere faydaları olur insanlarında çünkü tok kedi zaten mama yemez aç kedi mecbur mama yiyor.
Şuan 600 küsür tl piyasada, petshotlarda 750₺ kupon ile 429₺ ye düşüyor bilgineHammaddesi kötü olunca kedinin sindirimine zarar veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bonnie markasinin kötü olmadığıni nerden biliyorsunuz?10kg kedi mamasi 400tl bedava.Kendim econature alıyorum ona bile tereddüt ediyorum bazen.Kedilerin mama seçmeside şöyle örnek vereyim.Insanlar genelde sağlıklı şeylerin tadını değil sağlıksız yemeklerin tadını beğenir.Sokak kedilerine royal canin veriyorum bazıları yemiyor.Yani bu markayla alakalı degil
Aynen aç olan yiyor hocam işkence cekmesindense kuru mama yesin hayvanAdamlar çöpten ne olduğu belli olmayan şeyler yiyor çok da takılmamak lazım bence