Neler Yeni

🔥İndirim Bonnie 10Kg Kedi Maması 429₺🔥🔥

JackRyan

80+ Silver

EYLÜL100 kod
Sokak kedileri bayiliyor sürekli aldiğim şey
Örnek 502₺ ye 3 gün önce almiştim bugunde 429₺ ye aldim kodla :)
1000139232.jpg

1000139470.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
Emir
Kediler bayılıyor olabilie fakat düzenli yiyen sokak kedisi için sağlık sorunları olur diue biliyorum.Sokak kedileri için kaç tane veterinere sorduysam en kötü econature felicia tarzinda markalar önerdiler.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tufan
Kediler bayılıyor olabilie fakat düzenli yiyen sokak kedisi için sağlık sorunları olur diue biliyorum.Sokak kedileri için kaç tane veterinere sorduysam en kötü econature felicia tarzinda markalar önerdiler.
Başkan bilmediğimden soruyorum, hepsi aynı değil mi yani ne farkı var? Yani malzemenin kalitesiyle mi alakalı yoksa mama dışındaki diğer malzemelerden dolayı mı? (Örneğin et)

JackRyan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan bilmediğimden soruyorum, hepsi aynı değil mi yani ne farkı var? Yani malzemenin kalitesiyle mi alakalı yoksa mama dışındaki diğer malzemelerden dolayı mı? (Örneğin et)
sağlık problemi olacağını sanmam bonnie kötü marka değil, buna ek paymas aldım sokak kedileri bakma bile bakmıyor yani sokak kedileride mama seçiyor bilginiz olsun ama bonnie'yi yavru kedi dahil yetişkin kediler bile yiyor düzenli olarak alırım hayvanlar aç aç geziyorlar umarım en azından alıp aç karna gezen kedilere faydaları olur insanlarında çünkü tok kedi zaten mama yemez aç kedi mecbur mama yiyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
Emir
Hammaddesi kötü olunca kedinin sindirimine zarar veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlık problemi olacağını sanmam bonnie kötü marka değil, buna ek paymas aldım sokak kedileri bakma bile bakmıyor yani sokak kedileride mama seçiyor bilginiz olsun ama bonnie'yi yavru kedi dahil yetişkin kediler bile yiyor düzenli olarak alırım hayvanlar aç aç geziyorlar umarım en azından alıp aç karna gezen kedilere faydaları olur insanlarında çünkü tok kedi zaten mama yemez aç kedi mecbur mama yiyor.
Bonnie markasinin kötü olmadığıni nerden biliyorsunuz?10kg kedi mamasi 400tl bedava.Kendim econature alıyorum ona bile tereddüt ediyorum bazen.Kedilerin mama seçmeside şöyle örnek vereyim.Insanlar genelde sağlıklı şeylerin tadını değil sağlıksız yemeklerin tadını beğenir.Sokak kedilerine royal canin veriyorum bazıları yemiyor.Yani bu markayla alakalı degil

JackRyan

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hammaddesi kötü olunca kedinin sindirimine zarar veriyor.

Bonnie markasinin kötü olmadığıni nerden biliyorsunuz?10kg kedi mamasi 400tl bedava.Kendim econature alıyorum ona bile tereddüt ediyorum bazen.Kedilerin mama seçmeside şöyle örnek vereyim.Insanlar genelde sağlıklı şeylerin tadını değil sağlıksız yemeklerin tadını beğenir.Sokak kedilerine royal canin veriyorum bazıları yemiyor.Yani bu markayla alakalı degil
Şuan 600 küsür tl piyasada, petshotlarda 750₺ kupon ile 429₺ ye düşüyor bilgine

Adamlar çöpten ne olduğu belli olmayan şeyler yiyor çok da takılmamak lazım bence
Aynen aç olan yiyor hocam işkence cekmesindense kuru mama yesin hayvan

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Kuponlar tükenmiş alamadım o yüzden eğer kupon gelirse burdan yazabilir misiniz görürsem bende alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom