Secure boot ile daha önce benzer sorun yaşadım secure boot ayarları buna sebep olmalı.
Problem değilse kapatıp deneyin
secure boot kapalı csm açık iken kurulu m2 yi seçmeme rağmen böyleSecure boot ile daha önce benzer sorun yaşadım secure boot ayarları buna sebep olmalı.
Problem değilse kapatıp deneyin
uefi derken burdan bahsediyorsunuz değil mi?Pc ilk açılışta F8 tuşuna basarak direk boot aygıtlarından çalışması gereken SSD seçip denermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Secure boot kapalıyken hem CSM hem UEFI ayrı ayrıda deneyin
evet default ayarlarda da açılmıuor maalesefYok PXE değil aslında. Nasıl olduysa sizin boot dosyaları bozulmuş boot açılış onarma USB yapmanız lazım uzaktan aklıma gelen pek bir şey yok sergei strelec ISO dosyası ile bunu yaparsınız ama başka bir PC de USB ye yazdırmanız lazım.
Bios komple default ayarlara almayı denediniz mi.
link atma şansınız varmı usb ile yapmayı deneyebilirimYok PXE değil aslında. Nasıl olduysa sizin boot dosyaları bozulmuş boot açılış onarma USB yapmanız lazım uzaktan aklıma gelen pek bir şey yok sergei strelec ISO dosyası ile bunu yaparsınız ama başka bir PC de USB ye yazdırmanız lazım.
Bios komple default ayarlara almayı denediniz mi.
link atma şansınız varmı usb ile yapmayı deneyebilirim
evet hocam denedim aklıma gelenleri yaptım boot konusunda pek bilgili değilim ancak deneyeceğim![]()
WinPE 11-10-8 Sergei Strelec (x86/x64/Native x86) 2025.09.07 English version » Sergei Strelec
Bootable disk Windows 11, 10 and 8 PE - for maintenance of computers, hard disks and partitions, backup and restore disks and partitions, computer diagnostics, data recovery, Windows installation. Description Version history Checksums (*.iso file): CRC32: 8F0674A9 MD5:sergeistrelec.name
UEFI ve CSM ayarlarını tek tek denediniz değilmi varsa eğer Raid kapatın sadece AHCI mod kalsın. Bios güncellemesi ile boot açılışı bozulması garip geldi bana
Peki VMD controller gibi bir menü varmı varsa aktif etmeyi deneyinevet hocam denedim aklıma gelenleri yaptım boot konusunda pek bilgili değilim ancak deneyeceğim
vmd ile eşleşen bir sonuç yok arama kısmındaPeki VMD controller gibi bir menü varmı varsa aktif etmeyi deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü driver ile alakalı sorun varsa boot onarım işinizi yapar fakat anakart ayarlarına açık veya kapalı olması gereken menü varsa oraya işlem yapamayacağı için boot onarım işinize yaramaz.