Neler Yeni

Borsa bir para tuzağı mı?

eneskaya6

80+ Silver
Genel anlamda evet tam para tuzağı denmez parayı göz önünde kontrol altında tutulma cabası. Coinlerde aynı şekilde milyar dolarların bankalar aracılığıyla sanal ortamda kontrol altında olmasını sağlamak. Arada 3/5 kişi kendince para kazanır kaybeder

KlausM

80+ Silver
kullanmasını bilene para da kazandırır, bilmeyene de para kaybettirir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
İsmi ismi.
Borsa insanlara rahat para kaybettirebilir ama para tuzağı ifadesi yanlış bence. Rasyonel düşünen ve bilgili hareket eden insanlar için değildir zira bu kumar ve şansa dayalı bir şey değil diye düşünüyorum.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öncelikle 4 yıldır bu piyasadayım herkes kaybederek başlıyo bu işe kaybetmeden ögrenemiyorsunuz maalesef bu piyasaları 20 30 yıllık borsacılar,traderlar'ın hep gecmis hikayelerinde parasını batırdıkları olmus
ben de aynı şeyi yaşadım spek hisselere girip mal yedim iyi ki de yemişim ögrenmiş oldum
bana kalırsa borsada kazanmanın sırrı ekonomi ve finans bilmek dünya ne yaşıyor para girişi oluyor mu merkez bankasının politikaları ve hedefleri ne ?
araştırma raporlarını okuyor musun jpmorgan morgan stanley bank of america özellikle bu 3 büyük yabancı bankaların görüşü cok önemli borsamızda
son 1 yılda bist gercekten kötü performans geçirdi ama mantıklı olup banka sektöründe hisse alsaydın kaybetmeyecektin 2022 2023teki gibi ralli yok borsamızda uzun zaman da olmayacak gibi cünkü o zaman enflasyon koptu önünü alamadılar halka arz çılgınlıgı vs derken 100 dolarlardan 300 dolarlara kadar cıktı bist100 endeksi
ama en sonunda birileri malda tepede kalıyor bu böyledir

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
Dostum ben de 1 yıldır bist de yatırım yapıyorum bu sene bankaların senesiydi ama inancıma ters düştüğü için banka hisselerini almadım alsaydım kazanmıştım ama artık yurtdışı hisselerine geçeceğim

Top Bottom