Neler Yeni

Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

uydu3

80+ Silver
Anladım hocam şuan hesabı sıkıntısız oluşturdum. 10/15tane lot alayım bakalım kaçtane düşecek payımıza. Peki hocam bunları aldık diyelim nasıl takip etmemiz gerekiyor ufak bir tüyo verirmisin ?
Hocam ziraatte hesabın var mıydı onun içinde mi hesap açıyorsun yoksa kart vs olmadan borsa hesabı mı açıyorsun

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Anladım hocam şuan hesabı sıkıntısız oluşturdum. 10/15tane lot alayım bakalım kaçtane düşecek payımıza. Peki hocam bunları aldık diyelim nasıl takip etmemiz gerekiyor ufak bir tüyo verirmisin ?
ebebek halka arzına 10 lot talep etseniz yeterlidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle hocam eğer ek hesap açmaya izin verilirse ben sadece halka arzlar hakkında bir hesap açıp paylaşım yapmayı planlıyorum burda diğer hisseler karmaşık çünkü :D

HDogus

80+ Bronze
Hocam ziraatte hesabın var mıydı onun içinde mi hesap açıyorsun yoksa kart vs olmadan borsa hesabı mı açıyorsun
öğrencilik yıllarından kalan hesabım vardı hata verdi yeni hesap açtım tl olarak onu gösterdim sıkıntısız oldu hocam.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
hocam halka arzda bu hafta sadece ebebek var o yüzden hisse senedi alış satış kısmında 300 e yakın hisse görebilirsiniz binance gibi olan midas var ona bakabilirsiniz

aslında değil bir anda batmaktansa %10 batmak en mantıklısı diğer amerikan borsalarında bir hisse bir günde patlayadabiliyor yerin dibinede girebiliyor
Sağlam şirketlere yatirim yaparsan sorun olmaz grafik analizini indikatorleri ve haberleri sıkı takip edeceksin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Sağlam şirketlere yatirim yaparsan sorun olmaz grafik analizini indikatorleri ve haberleri sıkı takip edeceksin
aslında borsada benim yatırım anlayışım hisseyi al ve unut düştüğü haberini alırsan tekrar al gene yükselir gözüyle baktığımdan sıkıntı olmuyor grafik takip etmek

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
aslında borsada benim yatırım anlayışım hisseyi al ve unut düştüğü haberini alırsan tekrar al gene yükselir gözüyle baktığımdan sıkıntı olmuyor grafik takip etmek
Ben hizli al satcilardanim zarardaysam satmiyorum ama kardaysam ve hedefike ulaştiysa satiyorum bilenço öncesi 290 dolardan sattım biraz birazda 240 dolardan sattım 220 dolardan tekrar aldim şu an 238 dolar

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Ben hizli al satcilardanim zarardaysam satmiyorum ama kardaysam ve hedefike ulaştiysa satiyorum bilenço öncesi 290 dolardan sattım biraz birazda 240 dolardan sattım 220 dolardan tekrar aldim şu an 238 dolar
al satcıysanız orasını ben bilmiyorum hocam o şekilde hiç düşünmedim

HDogus

80+ Bronze
ebebek halka arzına 10 lot talep etseniz yeterlidir

şöyle hocam eğer ek hesap açmaya izin verilirse ben sadece halka arzlar hakkında bir hesap açıp paylaşım yapmayı planlıyorum burda diğer hisseler karmaşık çünkü :D
10 tane aldım bakalım hocam düşe kalka öğreniriz gibi :D Tekrardan teşekkürler.

HDogus

80+ Bronze
hocam çorba parasına hisselerinizi satmayın şuan halka arzdaki çoğu hisse %200 kar ettirebilcek seviyede %100 görüp satmayın
Çok büyük meblağlar olmadığı için biraz bekleme taraftarıyım hocamda bu tarz hisselerde ortalama ne kadar takip etmek mantıklı veya % kaçları görünce bozdurma niyetine gitmeliyiz ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
al satcıysanız orasını ben bilmiyorum hocam o şekilde hiç düşünmedim
Devrim akyil short diye bağirirken nvidia aldim bilenço sonrası 280 ortalama 400 den sattim 3 hafta beklesim deli kazandırdı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Çok büyük meblağlar olmadığı için biraz bekleme taraftarıyım hocamda bu tarz hisselerde ortalama ne kadar takip etmek mantıklı veya % kaçları görünce bozdurma niyetine gitmeliyiz ?
hocam kale seramik ortalama 25 tl den halka arz oldu 140 seviyelerini gördün 100 tl ye düştü ve şuan 122 seviyelerinde eğer firmanıza güveniyorsanız %200 %250 seviyelerini gördüğünüzde çıkabilirsiniz enerji ve teknoloji firmalarından asla çıkmayın bence uçup kaçıyolar sonra :D özellikle astor ve kontrolmatik gibi bölgedeki güçlü jenaratör firmaları lityum iyon fabrikaları kuran firmaları iyi inceleyin bu firmalar halka arzı 12 15 tl den olup 150 - 300 seviyelerini gören firmalar oldu firmanıza güveniyorsanız sürekli tutun elinizde güvenmiyorsanız %200 kar da bırakabilirsiniz YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

HDogus

80+ Bronze
hocam kale seramik ortalama 25 TL den halka arz oldu 140 seviyelerini gördün 100 TL ye düştü ve şuan 122 seviyelerinde eğer firmanıza güveniyorsanız %200 %250 seviyelerini gördüğünüzde çıkabilirsiniz enerji ve teknoloji firmalarından asla çıkmayın bence uçup kaçıyolar sonra :D özellikle astor ve kontrolmatik gibi bölgedeki güçlü jenaratör firmaları lityum iyon fabrikaları kuran firmaları iyi inceleyin bu firmalar halka arzı 12 15 TL den olup 150 - 300 seviyelerini gören firmalar oldu firmanıza güveniyorsanız sürekli tutun elinizde güvenmiyorsanız %200 kar da bırakabilirsiniz YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Anladım hocam mesleğim gereği mimarlıkla ilgili şirketlerine hakimim en başta bu kulvarlardan ilerlesem iyi olacak gibi tekrardan teşekkürler hocam :)

Top Bottom