Neler Yeni

Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
baydönere bende girmedim :c

bende o civarda bekliyorum, katılım endeksini takanlarda giricek çok rahat bulur o sayıları gibime geliyor
katılım endeksine hayır olayında bile izen ve taten rekor katılım almışken ebebek kesin 3 ü geçer tarihi rekor kırar gibi

HDogus

80+ Bronze
katılım endeksine hayır olayında bile izen ve taten rekor katılım almışken ebebek kesin 3 ü geçer tarihi rekor kırar gibi
hocam şimdi bende bi denemek için ziraat üzerinden hesap açacağımda. Anket sonrası alım yapmak için hesap bağlamamız gerekiyor bankadaki para ben yatırım yapmadığım sürece artıp azalmaz değil mi emin olamadım.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
hocam şimdi bende bi denemek için ziraat üzerinden hesap açacağımda. Anket sonrası alım yapmak için hesap bağlamamız gerekiyor bankadaki para ben yatırım yapmadığım sürece artıp azalmaz değil mi emin olamadım.
hocam hesap işletim ücreti alıyor bankalar genelde 3 ila 6 aylık periyotlarda o yüzden ben ayrıca bir hisse senedi hesabı açtım ama hayır azalmaz mkk açılış ücreti falan hariç

uydu3

80+ Silver
hocam öneri uygulama var mı banka hariç midas nasıldır

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
hocam öneri uygulama var mı banka hariç midas nasıldır
hocam midas genel olarak her yerde reklamını görüyorum güzele benziyor denemedim lakin geçen haftalarda bir günlük bir çökme yaşadı dikkatli olmakta fayda var ama güzel uygulamaya benziyor
ne kadarlık bir hesap ücreti var acaba?
hangi bankadan açıcağınıza bağlı hemen atıyım ücret kısmını

uydu3

80+ Silver
Halka arzlarda kaç ay elimizde tutmamız gerekir ya da ne kadar kar alıp satmalıyız

hocam midas genel olarak her yerde reklamını görüyorum güzele benziyor denemedim lakin geçen haftalarda bir günlük bir çökme yaşadı dikkatli olmakta fayda var ama güzel uygulamaya benziyor

hangi bankadan açıcağınıza bağlı hemen atıyım ücret kısmını
Özel bir öneriniz var mı? Vakıf, yapıkredi, finansbank, ziraat, akbank olabilir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Özel bir öneriniz var mı? Vakıf, yapıkredi, finansbank, ziraat, akbank olabilir.
hocam ben yapıkredi akbank ve qnb kullanıyorum aktif olarak fiyat takibi içinde osmanlı aktif trader kullanıyorum lakin midası inceliycem

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
Halk Arz karlıdır arkadaşlar düşünmeyin ayda 1000 1500 atın 30 güne rahat 2500 3000 civarı yapar halk arzların kendi siteleri var hangi şirket ne zaman arz edicek yazıyor ziraat borsadan girip her türlü kar edersiniz 3 hafta önce 3000t attım bakın sadece 3 haftada şuan 6223 tl var hesapta maaş yatınca bi 2 3 k daha atıp hisse satın alacam bunları alın unutun 6 ay 12 ay unutun cidden köşede altın biriktirmek gibi size kar ettirecektir. ara sıra düşüşleri de olsa kısmen %10 15 düşüyorsa %40 ila 60 arası kar ettirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Halk Arz karlıdır arkadaşlar düşünmeyin ayda 1000 1500 atın 30 güne rahat 2500 3000 civarı yapar halk arzların kendi siteleri var hangi şirket ne zaman arz edicek yazıyor ziraat borsadan girip her türlü kar edersiniz 3 hafta önce 3000t attım bakın sadece 3 haftada şuan 6223 TL var hesapta maaş yatınca bi 2 3 k daha atıp hisse satın alacam bunları alın unutun 6 ay 12 ay unutun cidden köşede altın biriktirmek gibi size kar ettirecektir. ara sıra düşüşleri de olsa kısmen %10 15 düşüyorsa %40 ila 60 arası kar ettirir.
https://halkarz.com şöyle de siteyi atayım buradan takip edebilirsiniz bugün Ebebek Mağazacılık arz ediyor mesela.

HDogus

80+ Bronze
hocam hesap işletim ücreti alıyor bankalar genelde 3 ila 6 aylık periyotlarda o yüzden ben ayrıca bir hisse senedi hesabı açtım ama hayır azalmaz mkk açılış ücreti falan hariç
Anladım hocam şuan hesabı sıkıntısız oluşturdum. 10/15tane lot alayım bakalım kaçtane düşecek payımıza. Peki hocam bunları aldık diyelim nasıl takip etmemiz gerekiyor ufak bir tüyo verirmisin ?

Top Bottom