Keyfen
80+ Bronze
banka uygulamalarındanmı yoksa binance gibi alternatif bi seçeneek varmıdırBorsa hesabı açman lazım.
banka uygulamalarındanmı yoksa binance gibi alternatif bi seçeneek varmıdırBorsa hesabı açman lazım.
bankanızın içerisinde garanti yaturım kısmı olması lazım veyahut google veya appstore den garanti yatırım ı açıp yapabilirsiniz google linki ise buradaMerhaba, nerelerden alım işlemini gerçekleştirebiliriz acaba ? banka uygulamarlından baktım garanti bankası var bende ancak tam anlayamadığımdan bırakmıştım
Kendi bankan üzerinden açabilirsin.banka uygulamalarındanmı yoksa binance gibi alternatif bi seçeneek varmıdır
İnternet üzerinden bazı hisselere bakmıştım. Bazı havayolu şirketlerinin hisseleri yıllar önce aşırı ucuzmuş. Üzerine gitsem bile bir şey olacağını düşünmüyorum. Kısaca ya 2 yıl bekleyeceğim ya da amcamı ikna edeceğim. 2 yıl sonrada ne olacağı belli değil.şahsi fikrim bu konunun üzerine gidip açtırmanız gelecekte şimdi alacağınız hisseler değerlenicektir lakin ailenizi ikna edemem maalesef
binance gibi alternatif çok fazla midas osmanlı aktif trader gibi lakin en iyi aracı kurum bankalardır diğer uygulamalar midas vb geçenlerde 1 günlük kesintiye uğradıbanka uygulamalarındanmı yoksa binance gibi alternatif bi seçeneek varmıdır
hocam ben gene de ailenizi iknaya bakın derim ama amcada kararlıysanız size kalmış dolandırılmayındaİnternet üzerinden bazı hisselere bakmıştım. Bazı havayolu şirketlerinin hisseleri yıllar önce aşırı ucuzmuş. Üzerine gitsem bile bir şey olacağını düşünmüyorum. Kısaca ya 2 yıl bekleyeceğim ya da amcamı ikna edeceğim. 2 yıl sonrada ne olacağı belli değil.
denedim halka arz bölümü vardı ancak orada direk e-bebek çıktı başka hiç bişi yok kesin talep ve kesin talep iptal yazıyordu sadece anlayamadımbankanızın içerisinde garanti yaturım kısmı olması lazım veyahut google veya appstore den garanti yatırım ı açıp yapabilirsiniz google linki ise burada
Hizmetlerimiz, Ürünlerimiz, Foreks | Garanti BBVA Yatırım
Hakkımızda: Garanti BBVA Yatırım İnsan Kaynakları, Türkiye'nin öncü Aracı Kurumu'nda yenilikçi bir rol üstlenir. Kurumsal bilgiler için sayfamıza göz atın!www.garantibbvayatirim.com.tr
binance gibi olanı olsa varya deli para basar bu borsa demekki. bankadan hiç bişi anlaşılmıyor galibabinance gibi alternatif çok fazla midas osmanlı aktif trader gibi lakin en iyi aracı kurum bankalardır diğer uygulamalar midas vb geçenlerde 1 günlük kesintiye uğradı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben gene de ailenizi iknaya bakın derim ama amcada kararlıysanız size kalmış dolandırılmayında
hocam halka arzda bu hafta sadece ebebek var o yüzden hisse senedi alış satış kısmında 300 e yakın hisse görebilirsiniz binance gibi olan midas var ona bakabilirsinizdenedim halka arz bölümü vardı ancak orada direk e-bebek çıktı başka hiç bişi yok kesin talep ve kesin talep iptal yazıyordu sadece anlayamadım
binance gibi olanı olsa varya deli para basar bu borsa demekki. bankadan hiç bişi anlaşılmıyor galiba
aslında değil bir anda batmaktansa %10 batmak en mantıklısı diğer amerikan borsalarında bir hisse bir günde patlayadabiliyor yerin dibinede girebiliyorBistdeki %10 siniri aşiri saçma
çok karışık konularrrr ben detaylı araştırmadan girmim en iyisi sağolasın hocamhocam halka arzda bu hafta sadece ebebek var o yüzden hisse senedi alış satış kısmında 300 e yakın hisse görebilirsiniz binance gibi olan midas var ona bakabilirsiniz
aslında değil bir anda batmaktansa %10 batmak en mantıklısı diğer amerikan borsalarında bir hisse bir günde patlayadabiliyor yerin dibinede girebiliyor
hocam girecekseniz halka arzlara girin bence alış satış işine daha iyi uygulama ile yapabilirsinizçok karışık konularrrr ben detaylı araştırmadan girmim en iyisi sağolasın hocam
SON 4-5 Halka arza katıldım, 2800 yatırdım şuan 3100 tl civarı bir kar var, dediğiniz gibi sizin bizim gelir kaynağımız,hocam halka arzlar küçük yatırımcıların gelir kaynağıdır yatırdığını sana %100 karla geri bırakır genelde tavan bozarsa korkmayın elinizde tutun ben ebebek halka arzına girdim bu arada sizede başlangıç için tavsiyemdir
ne demek hocam aslında @Mehmet Yılmaz izin verirse bir adet finans hesabı açıp tüm halka arzları ve diğer şeyleri forumda paylaşmak isterim teknopiyon genel olarak teknoloji odaklı olacak çünkü.
benim aileme kızdım bana borsayı 3 yıl önce 4 yıl önce niye öğretmediniz diye 1 ayda 10 bini 30 bin yaptım çok da güzel gidiyorum onları da borsaya soktum
tek pişmanlığım ofisyem ve baydönere girmemek olduSON 4-5 Halka arza katıldım, 2800 yatırdım şuan 3100 TL civarı bir kar var, dediğiniz gibi sizin bizim gelir kaynağımız,
Rehber çok başarılı olmuş elinize emeğinize sağlık