Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Her şeyi açıklayamam :P

Daha tecrübe aşamasındayım hem :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PATEK için eğilimi iyice görmek ve hesabını yapmak gerekir, o yüzden şimdiden konuşmak erken olur ama bence 70 tl lere kadar düşebilir. Daha nerden girebileceğim tam belli olmadı.

Her şeyi açıklayamam :p

Daha tecrübe aşamasındayım hem :D

PATEK için eğilimi iyice görmek ve hesabını yapmak gerekir, o yüzden şimdiden konuşmak erken olur ama bence 70 tl lere kadar düşebilir. Daha nerden girebileceğim tam belli olmadı.
patek halka arzdan almıştım 4 5 tavandan sonra direk sattım artıyor mu şuan anlayamadım

patek halka arzdan almıştım 4 5 tavandan sonra direk sattım artıyor mu şuan anlayamadım
Şuan eğilim düşüş yönünde hem de arada sert düşüşler olabilir, bazen tepki yükselişleri de olur ama şuan bence düşecektir...

Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur:

Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...

Alıntıyı görüntüle
maşallah dirençler kocaman kocaman

Şans değil reis. Bu ülkenin çivisi çıktı çivisi bist100 11500 tl den 8000 e düşen bist e ne demeli :D işte orada büyük kayıplarım oldu.
Klasik düşüş. Bunlara düşüş diyenler daha hiç bir şey görmemiştir.

Bist için şöyle bir değerlendirmem var, belki bakmak isteyen olur:

Altta tavan seviye kanallarını gösterdim, buralarda bist 100 endeksi baya bi zorlanıyor ve geçemiyor...

Alıntıyı görüntüle
xu100 grafiğine değil de, xu100.usd grafiğine bakmanı öneririm.

Hocam benim bist100 den umidim kesildi ya
ben alıyorum o zaman

bitinecoinde çok para var diyolaaa asdasdasdas kanka işin şakası bi yana bu analiz işini tam olarak nasıl yapıyorsun neye göre tamam bu adamlar iyi oynar dedin neyi görince buna dikkat emem lazım dedin yada neyi görünce kaçın kaçın diyosun
Trendler, Destekler, Dirençler ve en önemlisi haber akışı.

Son düzenleme:
AGYO hisse senedi şuanlık %7'ye yakın yükseliş kaydetti ve PATEK hisse senedi %1'e yakın düşüş eğiliminde :)
Şu anlık düşüncelerimiz ile örtüşmekte, bir de enflasyon açıklaması gelecek...

agyo treni geçti gibi hocam alınır mı hala sence
Ben küçük bir miktar aldım ama tahmin ettiğim ölçüde gerilerse biraz fazla alacağım, bana göre hala yükselebilir, şuan düşüş sinyali hala almadım. Gün sonu tekrar bir değerlendirme yapmam gerekir, ben günlük değerlendiriyorum çünkü...

Ben küçük bir miktar aldım ama tahmin ettiğim ölçüde gerilerse biraz fazla alacağım, bana göre hala yükselebilir, şuan düşüş sinyali hala almadım. Gün sonu tekrar bir değerlendirme yapmam gerekir, ben günlük değerlendiriyorum çünkü...
Gayrimenkulde devlet desteği çok şuan. O yüzden bende düşerse bakabilirim.

Akşama borsa kapanınca ve incelemelerim bitince, olursa eğer yeni verilerle gelebilirim. :)

Siz de teknik analizlere dayanan fikirlerinizi yazabilirsiniz, biraz beyin fırtınası yapalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,261
Üyeler
183,812
Son üye
Sterlin
Geri